16

– at se solen gå ned over Øster Ådal

Øster Ådal, oktober 2015

Vi er lige trådt ind af døren. Jeg kom sent hjem fra arbejde og jeg trængte til frisk luft og min krop trængte i den grad til at røre sig bare lidt. En lurende hovedpine skulle smides på porten. Oskar gad gerne og Oline fik jeg endda lokket med, så turen gik ned i Øster Ådal.

Det tager fem minutter at gå ned i ådalen og der er skøn natur, frisk luft og plads til den snak, som kommer naturligt, når man går stille ud i verden. Oskar bliver aldrig træt af den tur. Han har gået den samme tur masser af gange, men hver gang vi er af sted, møder han både nye og gamle venner. Også i dag fik han hilst på hunde og mennesker og han er god til det. Han kan lide det.

Da vi sneg os ind over det stykke eng, hvor der plejer at være kreaturer, måtte jeg have ekstra godt fat i ham, for sådan en kokasse lugter vidunderligt for en hundenæse og trangen til at rulle en tur i møget er allestedsnærværende, så det handler om at være på stikkerne og holde kort snor, hvis vi skal undgå den helt store hovedrengøring, når vi kommer hjem.

Mens vi gik nede i ådalen, gik solen ned. Det bliver både koldt og mørkt, når det sker, så vi skyndte os hjem. Nu er der bare tilbage at nyde aftenen i verdens bedste selskab; min families.

Sikke en smuk gave, at se solen gå ned over Øster Ådal. Jeg er noget så tilpas :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Alice
  19. oktober 2015 at 00:54

  Min dybeste medfølelse går til oskar der måtte undvære den dejlige kokasse bodylotion:) pragtfuld billede du har taget, det er virkelig beroligende at se på.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. oktober 2015 at 11:32

   Til gengæld for at undvære sin lotion, slap han for et bad, som han ellers hader ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. oktober 2015 at 10:10

  Det var en rigtig fin tur, vi havde. Det var længe siden sidst, så jeg nød at se, at Øster Ådal også iklæder sig efterårets smukke farver nu. Det skal være et mål at huske, at jeg har den smukkeste natur i baghaven og skal huske at udnytte det. Det gør mig altså rigtig godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte Weih jørgensen
  18. oktober 2015 at 08:01

  Åhh…….hvor smukt……. Godt du huskede kameraet……..jeg er selv ret god til at glemme, at tage det med på tur med mine to firbenede…….og det er selvfølgelig lige der, alt det sjove sker…….nå men lære det nok en dag.
  Dejlig søndag til dig og dine kære.

 • Avatar
  Reply
  Lene Klitgaard
  17. oktober 2015 at 10:32

  Østerådalen er også et af mine yndlingssteder – både til gåtur og løb (der er også fladt, he,he i modsætning til heroppe i gug bakker ;-)). Det var hyggeligt at hilse på dig i går – synes lige pludselig, at det var meget længe siden, jeg havde været i Garnudsalg. Efter sådan en lang arbejdsdag inde er der ikke noget bedre end at komme ud i den klare, sprøde efterårsluft og med sådan en solnedgang er det bare perfekt. Rigtig god weekend :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Beyer Lauridsen
  16. oktober 2015 at 20:04

  Smukt, smukt foto. Her hos os i Sydjylland har vi ikke set solen idag, så jeg håber, vi er mere heldige i weekenden. Rigtig god weekend til dig og din familie.

 • Avatar
  Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  16. oktober 2015 at 11:00

  Det er godt at bo i nærheden af sådan et sted, hvor man bare kan koble af :o)

 • Avatar
  Reply
  conny
  16. oktober 2015 at 10:30

  Det er bare den bedste måde at bruge tiden mellem arbejde og hjemmet på.

 • Avatar
  Reply
  Vibeke/Dobbeltlykke
  16. oktober 2015 at 08:17

  Du er så god til at indfange hverdagens glansbilleder, både med kamera og ord – tak for, at du giver os indblik i en lille del af det.

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  15. oktober 2015 at 23:57

  Dejligt billede af solnedgangen. Ja det er med at holde på vuffe, hvis ikke der også skal ‘dufte’ med hjem

 • Avatar
  Reply
  Jane
  15. oktober 2015 at 20:36

  Ja der var skønt i Ådalen her til aftenTøserne og jeg overlevede hele turen rundt, efter vi sagde hej til jer og kom hjem til færdig aftensmad

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. oktober 2015 at 22:13

   I var pokkertagemig seje, Jane. Vi var fulde af beundring. Først mente vi egentlig, at vi burde løbe også, men så huskede vi (heldigvis) Oskar og han løber altså ikke, så desværre…. men det bliver vist ved, at vi kigger beundrende efter jer ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  15. oktober 2015 at 20:05

  Skønt billede, der indfanger tusmørkestemningen. Og så er det hyggeligt at tænke på at mens I gik der, gik jeg i mosen og så himlens farver efter solnedgangen :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. oktober 2015 at 22:09

   Ja, det er da hyggeligt at tænke på, at vi var ude under den samme himmel, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  15. oktober 2015 at 19:12

  I bor også lige det rigtige sted, med naturen lige ved. Og sikkerhed billeder man så kan få med hjem. :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. oktober 2015 at 22:07

   Ja, der er mulighed for skønne billeder, Jakobine :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)