På tur i Serie-land

Vi er faldet i serie-fælden. Vi elsker at bruge weekender, hvor vi ikke er på toppen, på serier. Netflix er simpelthen genial til den afslapning, som kan gøre hele forskellen, når batterierne er i bund. Det er bare at vælge. Stort set alt kan findes på Netflix.

Kenneth og jeg er lige blevet færdige med Narcos. Serien bygger på historien om Pablo Escobar, der blev så rig af at smugle og sælge narko, at Forbes i 1989 placerede ham som verdens 7. rigeste person. Han var brutal og helt uden sidestykke. Det lykkedes ham, at tage så fast et tag om sit lands cojones, at han fik det, som han ville. Næsten.

Narcos

En fascinerende historie og rigtig godt fortalt i Narcos. Vi sad tryllebundet fra start til slut. Den kan anbefales.

I går tog jeg så hul på den lille gave, jeg havde haft liggende i en uge. En ny serie på Netflix, som bare lige er mig og passer så utrolig godt til min idé om weekend-hygge; Reign. Jeg sluger den råt. Jeg har set de første 4 afsnit. Jeg er allerede bjergtaget og klar til mere …

Reign

Måske skulle jeg bare se af at få lavet den spandfuld te og komme op i sofaen. Jeg tror det næsten.

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Anni Albæk
  5. november 2015 at 11:30

  Og så er det jo Anne fra Grønnebakken, der spiller dronningen i Reign. Det gør den ikke ringere.

 • Svar
  Louise
  30. oktober 2015 at 14:43

  Tak for tippet med Narcos, vi begyndte på den igår. Idag er jeg hjemme med sygdom og måtte ikke smugkigge flere afsnit uden manden. Til gengæld fandt jeg Sins of my father, en dokumentar hvor Escobars søn er med, spændende og trist historie.

 • Svar
  Lene
  26. oktober 2015 at 07:52

  Håber at hyggen hjalp lidt på smerter og tak for opskriften på vanter, den skal jeg have købt. For det er da en skøn kalendergave til de unge mennesker.

 • Svar
  Madam Sand
  25. oktober 2015 at 22:11

  Vi er ikke så gode til serier. De harmonerer ikke altid med arbejde, der indebærer, at halvdelen laves hjemme og møder om aftenen. Men nu har vi heller ikke Netflix.
  Men alligevel kan et par serier sig af og til snige ind i programmet. Vi følger med i Broen. Det er tredje sæson nu og jeg er ret begejstret for den. Allerhelst vil jeg optage dem og så se dem på én gang, så man ikke glemmer noget af handlingen.

 • Svar
  Jenny
  25. oktober 2015 at 18:19

  Uhh Reign kører også her.. Vi er nået til afsnit 14 tror jeg, og den er også ret så meget mig. Jeg glædes desuden over de nye afsnit af Downton Abbey kører i tv ligenu! Yay :-) Glædelig efterårshygge til dig :-)

 • Svar
  Rikke
  25. oktober 2015 at 18:10

  Netflix er bare perfekt til at lukke verden ude for en stund, og se en serie… Vi elsker det også :-) kh Rikke

 • Svar
  Fríða
  25. oktober 2015 at 15:30

  Narcos kan jeg holde med dig om, flot flot! Reign körer lige nu í fjernsynet her og den har ikke fanget mig. Jeg kan anbefale HBO´s The Blacklist, super flot serie, jeg venter spændt hver gang der udgives nye episoder.

 • Svar
  Johnna Maibom
  25. oktober 2015 at 14:15

  Har I set The Americans? Den kan anbefales.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   25. oktober 2015 at 14:31

   Nej, det har vi ikke. Den må vi straks have kigget på. Tak, Johnna :-)

 • Svar
  Kirsten Vinther
  25. oktober 2015 at 14:09

  Jeg er også vild med serier og har set en del af Reign. Min absolutte favorit er dog Outlander. Den findes på viaplay og bygger på en romanserie på foreløbig 8 bind,, som jeg har læst 4-5 gange efterhånden. Gemalen er lige kørt sydpå, så måske er det tid for et gensyn sammen med strikketøjet.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   25. oktober 2015 at 14:13

   Man kan aldrig få for meget strikketøj eller for mange serier, Kirsten. Vi må vist i sofaen :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)