I dag tegner til at blive en god dag

Efteråret i Danmark ligner efteråret i Holland. Der er ikke den store forskel, men solen er en væsentlig en af slagsen. I Aalborg er der ingen sol. Et gråt tæppe af november ligger over byen og sådan må det vist bare være. Til kompensation er der Mads & Monopolet i radioen, kaffen er varm og tiden rigelig. Jeg klager ikke. Jeg nyder i stedet de smukke farver haven byder på. I aften kommer et vredt blæsevejr forbi og i morgen, når vi vågner, vil mange af de smukke farver være havnet på jorden.

Tjørnevang, efteråret 2015

Planerne i dag indbefatter lidt rengøring og senge-jagt. Vi skal have ny seng. Der er ingen vej udenom. Vi får begge ondt i ryggen af at ligge i den seng vi har nu og ja, det er testet og det er sengen, der er problemet. Den er ikke frygtelig gammel, men tilsyneladende gammel nok – eller også er det os, der er gamle nok ;-)

Tjørnevang, efteråret 2015

Tjørnevang, efteråret 2015

Inden dagen for alvor starter har Oskar og jeg naturligvis været på den obligatoriske havevandring. Hver morgen går vi en tur i haven. Oskar kommer lige hjem fra en gåtur og skal altid afslutte med en tur direkte ud i haven. Han skulle jo nødig forlade matriklen og så vende hjem og opdage, at haven er forsvundet. Tossede hund.

Det er efterår. Det er vejr der efter. Det er strikkevejr. Jeg skal strikke i dag. Jeg strikker vanter af de tætte og varme slags og lange fingerløse vanter med albuetække. Jeg strikker huer og pandebånd. Jeg varmer op til vinteren. Jeg strikker på store ting, men ind imellem er det befriende at strikke småting, som ikke fylder det mindste og er lette at sidde med. Oline aftager lidt og resten skal nok få både arme, hænder og ører at gå på, er jeg sikker på. Jeg nyder at strikke let og småt.

I dag tegner til at blive en god dag. Det er så meget i orden med mig.

Relaterede skriv

2 kommentarer

 • Svar
  Nana Hecquet
  7. november 2015 at 17:19

  Jeg håber at din dag stadig er god :-) Jeg sidder i sofa med en hund ved siden og en anden for fødderne. Det er godt! Og vores hunde tjekker også altid om alt er på plads i haven når vi har været ude at gå. Det er vigtigt at vide at der er orden i tingene på matriklen ;-)
  Hilsner fra Nana

 • Svar
  Lisbeth Vissing
  7. november 2015 at 12:53

  Er spændt på hvilken seng i vælger. Her i huset er det også galt med sengen /ryggen. Ved godt at det der er godt for jer ikke nødvendigvis er godt for mig, men vores seng er heller ikke særlig gammel og var sindsyg dyr da vi købte den. Elevation og madras der former sig efter kroppen, det dur bare ikke nu.
  Lige nu er vi på Mors og nyder de fantastiske farver, brændeovn og strik. Er spændt på hvad blæsten byder os af udfordringer i nat.
  God weekend herfra.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)