10

Indeliv er…

Indeliv

Indeliv er skoldhed te, strikketøj og en god samling af Netflix’ bedste serier. Jeg er tilpas, når jeg finder tid til at sidde og nyde alt det sammen med det smukke kig ud i en have, som stadig bærer efterårets farver rigtig mange steder. Reign nærmer sig sin afslutning, så snart må jeg finde en ny passion. En ny serie at følge.

Om lidt kommer mørket. Så tænder jeg stearinlys og nyder, at de spreder varme og et løfte om vinter. Jeg nyder, at hyacinterne igen er til at bringe ind i stuerne.

Jeg finder nyt til strikkepindene og jeg udfordrer endnu en gang min tålmodighed. Det går meget godt med det. Jeg holder af gentagelserne, jeg får startet op for øjeblikket. Andre gange higer jeg efter udfordringer og skift, men ikke lige nu, hvor jeg er tilpas med at trække lange, seje pinde af noget, der til forveksling kan ligne hinanden. Mine nætter er urolige og præget af afbrudt søvn.

Jeg drømte om Alexander igen i nat. Jeg drømmer meget om ham i denne tid. Han var voksen. En smuk, ung mand. Kærlig, klog og eftertænksom var han. Jeg vågnede med en glæde indeni, der skyldtes det møde. Det var den dejligste drøm ♥

Du vil sikkert også kunne lide