13

Smukkerter

Jeg strikker småt, når skuldre og nakke fordrer småt. Jeg har gang i større projekter, men for tiden passer det bedst med småting, så jeg strikker huer, pandebånd, vanter, handsker og baby-strik. Jeg holder mig til de projekter, som ikke trækker store veksler på bevægeapparatet, men bare holder det hele i gang uden at belaste.

Jeg strikker blandt andet handsker. Lange smukkerter, som ender med at ligge, fordi jeg er lidt uvenner med knapper. Ikke sådan i al almindelighed, men når de skal syes i ting, er vi ikke de bedste venner. Faktisk er jeg rigtig god tid at lægge til side og glemme. I hvert fald for en tid, for jeg orker ikke og hvor er det i grunden synd og ærgerligt, men …

Her var der ikke bare tale om at sy to eller fire knapper fast. Her er det en perlerække af smukke, små knapper, som gør hele designet og de kan derfor ikke reduceres eller udelades. De må have den tid, de tager. Det er atten små knapper, vi taler om. ATTEN!

Smukkerter

Resultatet er arbejdet værd. Tålmodigheden bliver belønnet. Ud af den halve times stille montering kommer de smukkeste, lange halvhandsker og endda lige tilpas.

Smukkerter

De er strikket af rester. De er vel i grunden ikke noget særligt, før jeg tålmodigt sætter mig og monterer de mange knapper. Så bliver de ganske særlige, synes jeg. Smukke, fine og uimodståelige.

Jeg kender rumlen. Det er hverken det første, det andet eller det tredje par, jeg har strikket. De er en fast gentagelse vinter efter vinter. Jeg elsker dem. Jeg slider dem. Jeg taber dem. Jeg forærer dem til de, som forelsker sig, ligesom jeg.

Du kan læse meget mere om dem lige her.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Malin
  21. november 2015 at 09:51

  Åh, hvor er de fine! Har du et mønstre på dem?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. november 2015 at 10:27

   Prøv at læse hele indlægget, for der er link til alle informationerne

   • Reply
    Malin
    22. november 2015 at 19:43

    Åh, det beklager jeg! Jeg læste dit indlæg på min telefon og der kom al information vist ikke med.

 • Reply
  Catarina
  18. november 2015 at 08:27

  Aii, hvor ser de bare smarte ud og med vinteren inden for nærmeste fremtid, er de da blevet færdige lige til tiden :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. november 2015 at 10:19

   Ja, det er de da. Færdige lige i rette tid ;-)

 • Reply
  Eva
  17. november 2015 at 05:06

  Hvor er de smukke og lækre.

 • Reply
  Inger
  16. november 2015 at 17:07

  Meget smukke handsker! Brug symaskinen til at sy knapper i strik. Det er hurtigt og nemt! Vh/Inger

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. november 2015 at 14:19

   Det kræver vist, at man har en symaskine, Inger :-)

 • Reply
  Madam Sand
  16. november 2015 at 15:15

  Montering er heller ikke min kop te – jeg skal overvinde min aversion mod det – men sådan som resultatet er her, er den tid (hallo: kun ½ time) givet rigtig godt ud.
  De er supersøde.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. november 2015 at 14:00

   Ja, det er da fjollet, at jeg ikke lige tager mig sammen og gør det. Det er så fine resultater, når man er færdig :-)

 • Reply
  Diana Rose
  16. november 2015 at 14:59

  Heldigvis skal de jo ikke knappes op og i, hver gang de skal af og på :-), kære Liselotte, og så er det jo ikke bare en – men hele ni prikker over i-et i stedet. Flotte. “Varme hilsener” fra Diana

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. november 2015 at 13:16

   Nej, det skal de da heldigvis ikke, Diana ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)