Ghita, Room 606 af Helga Isager

Helga Isager er barslet med en ny strikkebog; Room 606. Det afføder straks glødende strikkepinde herhjemme, for jeg er vild med hendes design.

Jeg er startet blidt op med Ghita, et tørklæde strikket i gobelinstrik. Det var et nemt og overskueligt projekt og jeg blev faktisk så grebet af det, at jeg slet ikke nåede til at røre andre af mine strikkeprojekter, før det var strikket færdigt.

Ghita, Room 606 af Helga Isager

Det er fint og dejlig at have om halsen. Det er sjovt og finurligt med frynser. Det er i det hele taget godt tænkt og anderledes.

Ghita, Room 606 af Helga Isager

Kenneth synes, at der er lidt John Wayne over det og jeg forstår godt, hvad han mener. Han må gerne kalde mig cowgirl, når jeg har det på. Mine skuldre er brede og jeg kan sagtens bære en seksløber, hvis det skal være …

Ghita er strikket i rester fra min store strikkekurv, så farverne er jeg usikker på, men alle kvaliteter er enten Blackhill Højlandsuld eller Blackhill Kid Silk Mohair og tørklædet har kostet lidt rester – ikke mere end ca. 60 gram i højlandsulden og knapt 25 gram silke mohair. Tørklædet er nemlig en letvægter på bare 73 gram.

Jeg synes Room 606 er smuk. Jeg glæder mig til at tage hul på flere modeller fra bogen. Faktisk er jeg allerede godt i gang med den tredje …

Har du lyst, kan du se flere fotos lige her :-)

Relaterede skriv

6 kommentarer

 • Svar
  Ingmarie We/Refugium
  24. november 2015 at 17:18

  Ursnygg! Vilka vackra garner.

 • Svar
  Madam Sand
  22. november 2015 at 18:57

  Det er da supersmukt! Skønne farver. John Wayne var nu ikke lige det første, der faldt mig ind. Mere noget i retning af sartsmukt, harmonisk og let-lunt-og-lækkert :-)

 • Svar
  Annie hartvig
  22. november 2015 at 14:04

  Så gjorde du det igen !!!
  Evig inspiration og lokkemad, næh nej selvom det er uovertruffen smukt og jeg fik fornøjelsen af at gramse på det i fredags, så fortsætter jeg vedholdende på mine nuværende projekter og nyder at jeg nu også er bedstevenner med Højlandsulden og den blød Mohair.

 • Svar
  Frk.Anemone
  22. november 2015 at 11:37

  Hvor er det bare lækkert og flot

 • Svar
  Lene Klitgaard
  22. november 2015 at 11:27

  Hvor er det lækkert – mon ikke det kan starte en bølge i stil med Camomille-sjalet i sin tid – jeg kan forestille mig mange vil falde for det :-) Super flot farvekombination :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   22. november 2015 at 11:36

   Det er så fint og meget hyggeligt at strikke, så jeg kommer vist til at starte endnu et i blå farver, tror jeg, Lene :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)