14

Hver dag er en dejlig dag

Hver dag er en dejlig dag

Hver dag er en dejlig dag. Sådan er det lige nu, hvor jeg møder ind på kontoret tidligt om morgenen, fordi jeg er begyndt at mærke lysets komme. Ønsketænkning, tænker nogle nok, men det er i hvert fald sådan, at jeg vågner tidligere og tidligere. Det plejer at hænge sammen med, at lyset er på vej og dagene er blevet mærkbart længere.

Jeg drikker ikke kaffe hjemmefra. Jeg venter på og glæder mig til, at jeg ankommer nede i Garnudsalg, hvor den første kop kaffe indtages med stor nydelse, mens jeg danner mig et overblik over dagens opgaver. Jeg skriver lister. Ellers husker jeg ingenting.

Hverdag

På bordet står en samling af garn. Det inspirerer og venter faktisk bare på, at jeg får timer nok i døgnet. Jeg skal forvandle det til strik. Det kommer nok og garnet render i hvert fald ingen vegne, mens det venter på mig, der er travlt optaget af mange andre ting.

Weekenden venter lige om hjørnet. Den er velkommen. Denne uge har været fyldt med gøremål og meget lidt fritid. Jeg trænger til tid til at vegetere lidt, så jeg håber, at jeg får chancen i morgen, hvor der umiddelbart er frit for planer ud over, at vi skal på handlen. Måske skal grønttorvet gæstes og der er i hvert fald overhængende fare for, at vi må oste-proviantere. Det er altid godt at gæste ostemanden.

Jeg skal også strikke. Jeg har gang i mange projekter lige nu, men specielt et skal have lidt opmærksomhed og så må jeg lade de andre idéer boble lidt endnu, så de ikke tager overhånd og insisterer på at komme forrest i køen. Det går ikke.

Jeg håber også, at jeg kan få startet min bullet journal. Den er en gave til mig selv. Jeg har en stress-skade, som bliver tydelig, når jeg får lidt for meget på tallerkenen. Den situation skal minimeres og jeg vil prøve dette analoge system, fordi det passer smukt med mit temperament og min trang til at skrive, tegne og dekorere samtidig med mit behov for lister og skemaer. Jeg har forberedt mig og købt bøger og skriveredskaber, som skal danne rammen om en ny måde at få styr på hverdagen. Jeg håber, at det viser sig at virke for mig.

Jeg har en boble af glæde, der venter. Jeg har nemlig en aftale om at hyggestrikke med en flok skønne kvinder. Det er søndag. Vi skal hygge med kaffe, grin, snak og masser af idéer om nyt strik. Jeg glæder mig. Jeg er skarp på søndag. Jeg er sikker.

Rigtig god fredag derude. Jeg stempler ind i Garnudsalg.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  10. juli 2016 at 21:40

  Hvordan går det egentlig med din bullet journal? Var det en succes eller et flop. Som dig håber jeg nemlig at det kan give ro i hovedet med overblik et sted. Sammen kruseduller, citater og andet godt…
  Kh Rikke

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  7. marts 2016 at 07:11

  Man bliver nemlig helt u forårshumør af det tiltagende lys og her nydes det også i site mængder :-)

 • Avatar
  Reply
  Sanne
  23. februar 2016 at 19:29

  Takker for iden med Bulletjounal , den må simpelt hen afprøves…. Og dejligt at læse igen her på din blog, det er noget andet

 • Avatar
  Reply
  Anna T
  22. februar 2016 at 17:18

  Hej, hvor kommer den smukke kop fra?

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  21. februar 2016 at 20:41

  Åhh, hvor er det længe siden jeg har læst med her på bloggen. Og hvor har jeg dog savnet det, mærker jeg nu!
  Jeg bruger instagram, og elsker det, men det er jo hvad navnet hentyder til, meget INSTA…
  Jeg bliver rolig helt ind i knoglerne, og genfinder en glemt glæde i dine ord :)
  Og den der Bulletjournal skal da undersøges lidt nærmere, siger hende der er slået hjem i ludo, overforbrugt og flosset i kanten…
  <3

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. februar 2016 at 09:35

   Instagram er ét medie. Bloggen et andet. Jeg kan mærke, at jeg ikke er klar til at slippe bloggen, for jeg holder af at skrive :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorien
  19. februar 2016 at 23:04

  Jeg vil få stress af et bulletjournal :-)

 • Avatar
  Reply
  Bettina B
  19. februar 2016 at 16:07

  Det lyder spændende med en bullet journal. Håber at du vil lade mig/os se lidt med over din skulder. Tror at det er noget, som jeg også kunne få glæde af. God weekend :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. februar 2016 at 09:21

   Jeg vil lige samle lidt erfaringer og så dele :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  19. februar 2016 at 15:46

  Bullet journal?? Håber du skrive mere om det… Lyder spændende; har også en stressskade.
  Og så ønskes du en god arbejdsdag og god weekend bagefter. Søndagen tegner til at blive ekstra god!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. februar 2016 at 13:59

   Det er i det hele taget en rigtig god weekend og Bullet Journal skriver jeg måske mere om, når jeg har høstet lidt erfaringer :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette G.
  19. februar 2016 at 15:03

  Elsker simpelthen bare min Bulletjournal. Klart hit her. God fornøjelse med en.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. februar 2016 at 13:39

   Tak Mette – og så er det dig, jeg skal konsultere, når mine evner ikke rækker? ;-)

   • Avatar
    Reply
    Mette G.
    21. februar 2016 at 12:52

    Du siger bare til. Jeg er en knag til at vild-/vejlede ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)