9

To dage fyldt med glæde

I går havde jeg den skønneste dag i det fineste selskab, jeg kan komme i tanke om. En dag, hvor sten blev vendt og vi alle blev lidt klogere på hinanden. Det kan jeg godt lide og så var vi ekstra heldige i går, at vi havde Hanne & Hanne med. De kunne ikke deltage sidste gang, men denne gang ankom de i bedste humør og bidrog dejligt til det, der for mig er en fest.

I går aftes kunne jeg mærke, at jeg havde fået tilført glæde af det gode selskab. Det er da fantastisk, at jeg kender alle de skønne kvinder, synes jeg.

Søndag er sol og ikke sommer

I dag er det søndag. Hviledagen. Jeg kommer den i hu. Jeg siger det bare.

Jeg skal kun lave dejlige ting i dag. Ting, som bringer mig glæde og gør mig i godt humør. Jeg er allerede godt i gang. Jeg er sikker på, at søndag bliver en rigtig god dag og efter et besøg hos denne lille lækkerbisken og hendes mor, er der snart fyldt op på glædestanken.

Hos Lone 1. maj 2016 - Carla

I aften skal vi spise sammen med Oline. Det bliver lidt sent, men det går an og vi glæder os bare over, at det stadig er et af vores privilegier at kunne det, for om et øjeblik er det slut og hun er fløjet fra reden.

Vi ender vist med take-away, for vi er dovne og lidt trætte, men sådan må en søndag altså gerne være for min skyld. Solen falder ind overalt og i stedet for at se støv og nullermænd, mærker jeg bare varmen og suger lyset til mig. Jeg sidder i en solstråle. Jeg bliver svær at flytte.

Søndag er altså endt med at være noget nær perfekt, hvis du spørger mig. Jeg mangler kun lige, at jeg får lov til at få lidt sofatid senere. Så skal jeg ikke bede om mere i denne weekend :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  knitterslady
  4. maj 2016 at 18:30

  En lige så perfekt søndag, slike må en gerne ha flere av. Og vi håper at slik hender også.
  Snart helg igen, måske solen og varmen bliver vår følges ven den her weekend, er lov å håpe

 • Avatar
  Reply
  Mormormedstiletter
  2. maj 2016 at 23:00

  Dejligt med din skønne optimisme:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. maj 2016 at 13:50

   Tak, men der er ikke grund til andet lige nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  2. maj 2016 at 20:49

  Det er skønt at mødes med andre og dele glæder og sorger og også grovheder, hvis det skal til – bare være der for hinanden. Og en stille søndag er heller ikke at kimse af.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. maj 2016 at 13:46

   Det var en perfekt weekend, efter min smag :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  2. maj 2016 at 09:50

  Tak også fra mig Jeg sprudler og løber over med glæde og ord.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2016 at 09:56

   Ja, det er livgivende at være i godt selskab, Helle. Vi skulle dyrke det noget mere :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  1. maj 2016 at 19:11

  Tusind tak for et dejligt besøg, jeg er også fyldt med glæde :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2016 at 09:55

   Jeg er så utroligt taknemmelig for at være en del af det hele og jeg glæder mig over, at du orker lægge hus til og landmanden orker, at du gør netop det :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)