SENSO Kado – for Kenneths skyld

Lige henne om hjørnet venter sommerferien. Min skal holdes ude på landet i en af de smukkeste egne af Frankrig, nemlig i Dordogne. Jeg skal bære SENSO Kado – for Kenneths skyld.

Jeg elsker, at jeg skal tilbringe 3 uger der, hvor alting ender eller begynder, om du vil. Helt derude, hvor der er stille og den eneste lyd at høre er, når bonden kører af sted på traktoren ude på landevejen.

Jeg skal nyde at sidde i skyggen med en god bog, et godt strikketøj og stilhed indeni, der kun kommer af at lave ingenting og være helt tilpas. Jeg ved kun én ting, vi må og skal. Vi må og skal ind til Dordogne og sidde ved dens bred, når Bastilledagen den 14. juli åbner op for fest og fyrværkeri af den anden verden. Det er en helt særlig oplevelse at sidde lige udenfor Bergerac, når mørket falder på.

Dordogne

Vi medbringer vin og et tæppe, vi kan sidde på, mens vi sidder helt stille og lader flagermusene om at underholde inden himlen oplyses af det fineste fyrværkeri, som skal markere årsdagen for den dag vrede bønder og borgere stormede Bastillen i Paris og – skulle det vise sig – indledte den franske revolution.

Det er det eneste, jeg med bestemthed ved, at vi alle tre gerne vil. Ud over det står dagene åbne. Der er plads til det rene ingenting, små ture ind til den lille by, vi bor i nærheden af og skønne, lange restaurantbesøg i omegnen. Det er det sidste, der skal gøres med lidt mere stil i år, end Kenneth er vant til. Han er vant til, at jeg hele sommeren fra tidligt i maj til slutningen af september kun går i Birkenstock. Model Arizona. Måske med vekslende farve og struktur, men ellers er recepten klar. Birkenstock. De fungerer for mine slidte og trætte fødder.

Lad det være sagt med det samme; Kenneth er ikke vild med dem. Faktisk tror jeg slet ikke, at han udtrykker sin foragt og afsky, fordi han ved, at jeg elsker dem. Jeg er sikker på, at han gerne ser mig i andet og i år skal han få sig en overraskelse …

SENSO Kado

Jeg har investeret i et par sorte SENSO Kado – for Kenneths skyld. De er flade, som jeg bedst kan det, men de er også ret fede og måske lidt pænere, end de Birkenstock. jeg med sikkerhed også medbringer.

Mon han så inviterer mig ud at spise lidt oftere? Tiden skal vise det ;-)

Relaterede skriv

16 kommentarer

 • Svar
  Dorthe
  26. maj 2016 at 07:13

  Det SER lækre, men jeg var hos min fordampe i tirsdags og kom iført mine MATAS dapper. Sikke da en skideballe jeg fik, lad Det lige være sagt at vi har været veninder i 24 år. “De der sko er kun gode nok til at gå ud til postkassen”. ” Du SKAL kun gå i skole med hælstrop ellers skal dine fodmuskler bruge AL for meget energi på at holde skoen fast og så får du ømme fødder”. Så mor her måtte ud og investere i 2 par nye sko MED hælstrop.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:27

   Det handler jo om at finde det, der virker for os :-)

 • Svar
  Madam Sand
  25. maj 2016 at 22:58

  Med de sandaler har du bestemt investeret i topaktier i portefolien ‘At blive inviteret ud’. De er smarte – og alligevel velegnede til at gå mere en 20 meter.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:26

   Jeg er sikker på, at det er win-win :-)

 • Svar
  Elsebeth Bech
  25. maj 2016 at 21:16

  Jeg synes nu også at Birkenstock er fede, men min kæresten synes altså ikke de er feminine (ligesom min fantastisk Sketchers!).
  Det handler om at købe sko efter fødderne, når man når en vis alder – og så kommer vi ud og spise alligevel :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:24

   Mine fødder har tjent mig godt og de fortjener at blive forkælet med fodtøj, de kan lide. De kan lide Birkenstock :-)

 • Svar
  Gitte Agerhus
  25. maj 2016 at 19:36

  Birkenstock Arizona i brune i 3 uger i Languedoc, fungerer for mig, og nu også for manden og sønnen Skulle måske lige kigge på de Kado, bare et kig….

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:23

   Vi ved, hvad der er godt, Gitte ;-)

 • Svar
  Signe
  25. maj 2016 at 19:24

  Haha, han vil da spise med dig uanset

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:22

   Det tror jeg egentlig også, men nu gør han det med den viden, at jeg har pyntet mig – kun for ham ;-)

 • Svar
  Violykke
  25. maj 2016 at 19:00

  Ej nu kommer jeg til at tænke på mine lilla birkenstock, jeg elskede dem og de er meget savnet.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:21

   Jeg tror, at du er nødt til at købe et nyt par, Lykke :-)

 • Svar
  Mette
  25. maj 2016 at 18:29

  De sandaler er topfede Liselotte :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:20

   Ja, ikke? Jeg er også vild med dem, Mette. De er sådan alting på én gang :-)

 • Svar
  Ida
  25. maj 2016 at 18:28

  I får nok ikke Dordogne helt for jer selv. Har lige set, at det er kommet ind på en 4. plads over de hotteste steder i Europa på Lonely Planets liste. 3. pladsen tilfalder Venedig og 2. pladsen går til Aarhus..!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   26. maj 2016 at 16:20

   Nej, det gør vi da nok ikke, Ida, men omtrent. Det er en del af Frankrig, som åbenbart ikke rummer samme tiltrækning på nordeuropæere, som syden eller norden gør. Det gør mig ingenting. Jeg kan lide, at der ikke sker det mindste og er det, man med rimelighed kan kalde kedeligt ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)