17

Om to uger og på dette tidspunkt

I dag er der to uger til. I dag er der præcis to uger til. Om to uger og på dette tidspunkt, holder vi sikkert en frokostpause et sted nede omkring grænsen til Tyskland. Vi vil være på vej mod Harzen. Hahnenklee ved Goslar for at være helt præcis. Her venter frisk, ren luft og et herligt, men beskedent hotel på os.

På vej om to uger og på dette tidspunkt

Vi skal overnatte endnu en gang på vores vej ned gennem Europa. Vi har valgt en alternativ rute til den, vi ellers kender. Vi tænker strategisk. Vi orker ikke Belgien med kontroller og politi og det samme gør sig gældende for Paris, som alene på grund af sin trafik, kan lægge flere timer på en gennemrejse. Vi strækker ben ned over A7, som resten af Europas feriehungrende borgere. Det betyder en tæt trafik, men med fornuft og snilde, går det hele alligevel.

Ved Kirchheim drejer vi ind på A5. Ved Mulhouse trækker vi ind i Frankrig. Her har vi den næste overnatning på et lille, romantisk slot.

Vi er kendte med at passere fra Tyskland og ind i Frankrig lige her. Det har vi gjort gennem mange år, men denne gang trækker vi ned gennem Centre i stedet for at holde os på hovedvejen til Rivieraen.

På vej

Det næste stykke vej kommer til at indeholde rigelige mængder landbrugsjord. Vi skal ind gennem Frankrigs kornkammer og om alt går efter planerne, ender vi nede i den sydlige ende af Centre, som rækker helt ind i Centralmassivet. Det vil vi passere på det sidste stræk, inden vi ankommer til vores bestemmelsessted i omegnen af Bergerac.

Lørdag den 2. juli kan familien se mig juble over muligheden for at kaste mig i en pool. Her fra er der kun udsigt til tre uger med alt det gode, jeg kan komme i tanke om. Hvis du vidste, hvor jeg glæder mig …

Du vil sikkert også kunne lide