7

Jeg deltager i WWKIP – World Wide Knit in Public

WWKIP - World Wide Knit in Public

I dag deltager jeg i WWKIP – World Wide Knit in Public – dagen, hvor vi mødes over hele verden i små fællesskaber, for at dyrke vores interesse for håndarbejde.

Vi strikker (og hækler) sammen overalt på gader og stræder og vi har det skønt i fællesskab med andre, som holder af at motionere pinde eller nåle i godt selskab. Vi nyder, at vi kan mødes over interessen for og glæden ved et stykke håndarbejde. Vi lader os inspirere af hinanden og jeg kommer altid hjem med nye idéer og ønsker, for jeg lader mig jo friste, af alle de smukke og sjove kreationer, jeg møder sådan en dag.

Man kan mødes alle steder. Der er heldigvis ingen regler for det. Arrangementerne kan også have meget forskellige størrelser. Små, sluttede selskaber eller store forsamlinger med hundrede mennesker eller mere. Det er glæden ved at strikke, der er omdrejningspunktet og så er antallet af fæller jo ikke interessant. Det er i stedet fællesskabsfølelsen. Det er den, vi dyrker. Det kan jeg så godt lide.

Jeg har efterhånden deltaget i mange år. Jeg synes, at det er en ganske særlig dag og jeg glæder mig hvert år til den. Den falder lidt forskelligt, men altid i juni og hvert år håber jeg på, at der bliver godt vejr. Ikke alt for varmt, men tilpas og gerne lidt overskyet.

Garnudsalg lægger plads til et WWKIP-arrangement i dag. Vi havde egentlig planlagt, at vi strikker ude på p-pladsen foran butikken og det har de tidligere år været en stor succes ikke mindst på grund af det dejlige vejr, men i år er vejret drilsk. Heldigvis er det intet problem at komme under tag. Vi åbner vores nye, store lokaler med masser af plads til alle de, som har lyst til at strikke sammen med os.

At jeg så vågnede i morges med udtalt svimmelhed og mistænker øresten, snakker vi slet ikke om …

Du vil sikkert også kunne lide