9

Tjørnevang på en lørdag i juni

Tjørnevang på en lørdag i juni er også at stå tidligt op for at køre tværs gennem byen. Oline tager de sidste dage i praktik. Tirsdag er den sidste dag – med indlagt eksamen – og så er der ellers dømt sommerferie for både hun og jeg, men inden da er der arbejde hver dag fra tidligt i morges for hendes vedkommende.

Der går ingen busser så tidligt, som hun skal af sted. Der findes andre løsninger, men det er nemt og rart at blive kørt, så jeg tilbød det i går aftes, da vi var oppe ved mor og spise verdens bedste frikadeller. Det er ikke lang tid endnu, jeg har til at forkæle hende, så jeg skynder mig at gøre det.

Hjemme igen var jeg i haven. Oskar var allerede derude og blev glad, da jeg kom hjem til ham. Vi trissede lidt rundt og lavede hver vores. F.eks. gik jeg rundt med ti fingre pakket grundigt ind i sølvpapir. Det har set helt åndsvagt ud, men det er måden at opløse shellak på, så der var ingen vej udenom, nu neglene skulle befries, inden ferien.

Tjørnevang på en lørdag i juni

Jeg opdagede, at der var lunt og dejligt derude på trods af et tæt skydække. Ingen regn, men bare skyer. Luften var lun og jeg prøver at huske, at det er nu, jeg skal nyde terrassen og haven, så jeg hentede lidt garn udenfor …

Blackhill CottonWool

Jeg havde taget en posefuld skønne farver med hjem i går uden andet end en løs idé. Nu skulle den afprøves. Jeg smed et vattæppe på terrassen ved siden af garnet. Oskar er vild med, når jeg er i øjenhøjde og jeg er vild med at sidde på jorden, så der gik ikke lang tid, før jeg havde selskab.

Blackhill CottonWool

Blackhill CottonWool

Blackhill CottonWool

Vi sidder stadig derude. Vi nyder begge, at der er det mest fantastiske vejr. Lunt og dejligt og med duft af sommer og regn lidt senere. Jeg drikker kaffe. Oskar spiser små håndfulde hundeslik, jeg kaster ud på plænen. Kenneth er kørt og vender tilbage lidt senere, så vi sidder bare helt stille og nyder livet, mens jeg glæder mig til, at det i en periode bliver kutyme at sidde og forfine livsnyder-færdighederne.

Jeg synes, at lørdag er god ved mig.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  26. juni 2016 at 12:55

  Det er nemlig liiiige præcis sådan man skal huske at nyde det der er lige nu! (i hvert fald også efter mit hoved) – jeg vil sidde på terassen og lege med perler i dag og nyde frodigheden ;-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  26. juni 2016 at 06:30

  Dejligt indlæg (igen). Altså, hvor du da kan friste….., hvem får ikke et øjeblikkeligt behov for at flå garn ned fra hylderne i garnudsalg.dk Hold op, hvor er det lækre farver. Jeg havde ellers lovet mig selv….., men det kan godt være, at jeg ikke holder stand.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2016 at 07:43

   Ja, det er altså skønne farver og ,man bliver da fristet over evne, Eva :-)

 • Avatar
  Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  25. juni 2016 at 17:00

  Takker min lillesøster, der fylder 20 idag for solen, og beskylder lommetyvene der fylder år idag for de små dryp der har været :D

  – A

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2016 at 07:32

   Det er helt sikkert en passende fordeling ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  25. juni 2016 at 13:37

  Tak for din beretning, det var som at sidde lidt på tæppet sammen med dig og fornemme din fortælling – tak Liselotte

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2016 at 07:29

   Der var også sagtens plads til flere på det tæppe, Kaja ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helene Juul Jensen
  25. juni 2016 at 13:27

  Hvad er det for et mærke som din hækkelpind er på billedet ? Desuden tak for en hyggelig blog, som jeg godt kan lide følge med i. :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2016 at 07:28

   Dejligt, at du nyder at følge med, Helene. Hæklenålen er af mærket Tulip :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)