9

B A N N O C K – efterårets fedeste strik

B A N N O C K

Jeg prøver lige noget helt nyt og undlader hermed at skrive meget andet end, at du kan se mange flere billeder og finde alle fakta på B A N N O C K ude på min profil på www.ravelry.com. Du kan også bare trykke lige her!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Jeg skulle have masser af uld på af Slagt en hellig ko
  26. februar 2018 at 16:58

  […] have masser af uld på, så sådan er det blevet. Jeg er pakket ind i uld. Jeg har min skønne Bannock på og den er både lang og varm. Jeg har desuden et stort, varmt uldsjal til halsen, så jeg […]

 • Avatar
  Reply
  Evy Schultz
  22. august 2016 at 14:38

  Den er super flot , men hvor får man den danske opskrift….

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2016 at 17:13

   Jeg tror ikke, at den fås på dansk :-)

 • Avatar
  Reply
  Maj-Britt
  22. august 2016 at 12:26

  Uh elsker ellers at læse om dine tanker omkring en model – dine skønne beskrivelser og vendinger nyder jeg at læse, så dem savnede jeg lidt :-) Men dine billeder er også virkelig smukke, så jeg måtte straks på ravelry og se flere af dit lækre strik :-) Og som sidebemærkning må jeg da lige rose for den lækre potte (eller måske er det i virkeligheden et krus med multifunktion?), som din pilea står i :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2016 at 17:13

   Alle de tanker kommer igen, Maj-Britt, men i denne omgang havde jeg dagen før fabuleret lidt over netop denne strik :-)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  21. august 2016 at 20:09

  Det er så smukt.

 • Avatar
  Reply
  Mormormedstiletter
  21. august 2016 at 19:38

  Det er dog en rasende lækker sag, du der har begået, Liselotte:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. august 2016 at 17:12

   Ja, det er det virkelig :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)