8

Så nåede jeg til enden af Århus

Så nåede jeg til enden af Århus. Turen gennem har været ren fornøjelse og jeg er sikker på, at jeg ikke har strikket det sidste.

Modellen er lige ud ad landevejen. Der er intet udfordrende ved sjalet, men ind imellem holder jeg meget af at have et projekt, som er præcis så lidt udfordrende, at det bliver gentagelsen, der giver roen indeni. Det sidste gælder for Århus.

Farverne er valgt med skelen til originalen, men jeg har skiftet lidt ud og var selvfølgelig spændt på resultatet. Jeg er meget tilfreds. Det er blevet rigtig smukt og jeg har lagt stor vægt på at få den blå med, fordi jeg holder rigtig meget af blå og har lovet mig selv, at jeg skal bruge lidt flere farver, end jeg hidtil har gjort. Om det lykkes, må tiden vise, men så er det i hvert fald ikke sjalets skyld.

Å R H U S - af Susie Haumann

Å R H U S - af Susie Haumann

Jeg eksperimenterede med at lukke af med en hæklenål. Jeg ved ikke, om jeg synes, at det var nemmere, men jeg havde lettere ved at lukke dem løst og ensartet af og det er jo også noget værd.

Sjalet er stort. Et vingefang på 2,20 meter er ikke så lidt endda. Det er strikket i lagergarn, så det har kun kostet et kig på garnhylderne og jeg er meget tilfreds med at få nedbragt det en smule.

Egentlig skulle sjalet afsluttes med to pompoms, men jeg er ikke helt overbevist endnu, så derfor tror jeg, at det får lov til at leve uden en tid.

158

Jeg vil prøve at sætte farver på det Blackhill Højlandsuld, jeg har anvendt, så her kommer en oversigt udfærdiget efter bedste evne.

B – Loden Mix

C – Dyb Marine

D – Rullesten

E – Viol

F – Marshmallow

G – Lys Lammeøre

H – Karry

I – Indigo

J – Mørk Rullesten

Farverne er jeg ikke hundrede procent sikker på, men de kan også sagtens udskiftes med noget, der ligner. Her er alletiders mulighed for at lege med farver, så et er sikkert, jeg skal have endnu et, men jeg skal først lige finde de helt rigtige farver. Den slags kan tage lang tid at tage beslutning om.

Som farve A har jeg brugt Blackhill Superfine Alpaca i farve SFN43.

Har du lyst til at læse mere om tørklædet/sjalet eller se flere billeder, kan du se det lige her.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Weekenden er ved at være godt brugt, men sikke en af Slagt en hellig ko
  27. januar 2019 at 15:43

  […] morges drak vi kaffe, hyggede, snakkede og endte så med at sende Annemette og Heidi i retning af Aarhus og færgen til Sjælland. De sidder ombord lige nu og mens de gør det, strikker jeg og nyder, at […]

 • Avatar
  Reply
  Karin
  20. september 2016 at 12:48

  Liselotte
  Ved du om Susie Haumanns opskrifter er store i størrelsen.
  De er kun til str. L i hendes bøger. Øv
  Vh Karin

 • Avatar
  Reply
  Inge
  14. september 2016 at 16:50

  Vildt flot -jeg har lige fået bogen indad døren i dag – tak for hurtig levering – men hvilken farve har du brugt til A ?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. september 2016 at 17:38

   Jeg har lige lavet et notat i teksten, Inge, så du kan læse deroppe, hvad jeg har anvendt :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  13. september 2016 at 05:07

  Så fint. Det passer lige til septembers blå himmel.

 • Avatar
  Reply
  Annie hartvig
  13. september 2016 at 00:03

  Så smukt det kunne sagtens inspirere mig

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. september 2016 at 17:35

   Tak skal du have, Annie :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)