2

Mandag, som mandag altid ender med at være

Mandag ender med at være fuld af hovsa’er, som mandag ofte gør. Mandag driller. Mandag kræver al sat ind på brandslukning, opdæmning og forudseenhed. Mandag kræver sit og er endnu ikke slut.

Mandag er også strikkecafé, så strikkekurven er pakket og klar. Med i kurven er igangsatte projekter. Også et, som blev startet i weekenden har fundet plads. Det er godt at kunne vælge mellem.

Mandag, som mandag altid ender med at være

Mandag er sådan en dag, hvor jeg er fristet til at starte trøste-strik, men ikke gør det. Jeg prøver at holde et rimeligt fokus, men jeg var startet op på to større projekter og det gik ikke. Det virker med sjaler lige nu. Små, overskuelige projekter gør, at jeg får strikket og nyder det stort, så der er vel ingen grund til at lave om på noget, der virker, eller er der? Jeg har jo mange sjaler allerede. Jeg elsker at strikke dem. Måske jeg bare skal lære at give slip og så forære nogle af dem til kvinder, som også vil elske dem. Det må jeg lige øve.

Mandag er drilsk og dejlig og fuld af sol og søde mennesker, så jeg klager ikke, men jeg er allerede mere træt, end godt er. Jeg var oppe halv seks, for vi skulle have en håndværker forbi tidligt i morges. Det glemte han så, men vores mandag startede altså tidligt og slutter sent. I går blev også sen.

Jeg er sikker på, at jeg ender med at ligne en hængt kat, men hvad gør det, når bare jeg hygger mig. Det er jeg sikker på, at jeg også kommer til i aften, for jeg er så klar til café og lutter gode mennesker. Må din aften blive akkurat, som du elsker den. Det bliver min :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Karin
  3. april 2017 at 20:00

  Man kan vel aldrig få for mange sjaler god aften

 • Avatar
  Reply
  Joan Rudbæk Andersen
  3. april 2017 at 18:58

  Ja, jeg kan nikke genkendende til din beskrivelse af mandag. Mandag skal i min verden blot overståes hurtigst muligt og med færrest mulige ressourcer. Den kan ligesom “afgøre” hvordan resten af ugen bliver/opleves. Og mit strikketøj skal også om mandagen kræve mindst mulig tankevirksomhed- ellers går det galt. Jeg er misundelig på dine fine poser i din pakkede kurver det poser til hvert projekt? Så smukke og glade i farverne

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)