13

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider og lederhosen

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider, løsgående køer, store fadøl og lederhosen. Jeg drømmer om at stikke af. Jeg drømmer om ro og stilhed. Udenpå som indeni. Lange stræk med musik eller en god historie strømmende ud af højtaleren, strik mellem hænderne og allervigtigst; Kenneth ved min side.

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider, løsgående køer, store fadøl og lederhosen

Om lidt flytter Oline ud formentlig for altid. Hun skal pakke ned i flyttekasser og inden skal hun sortere og rydde op. Det kan vi ikke rigtig hjælpe med, så mon ikke det er i orden med hende, at vi stikker af? Jeg tror det.

Jeg har bestilt overnatning på et hotel i Alperne. Lige ned til Hopfensee med malerisk udsigt over Allgäuer Alperne og De Tyrolske Alper. Jo, det har jeg. Det bliver godt og jeg håber, at der er snerten af forår, hvor vi lander. Det ville ikke gøre spor, siger jeg bare.

Påsken bliver kold. Måske bliver den med frost og endda slud og sne. Det er næsten ikke til at bære, for jeg er der nu, hvor jeg gerne vil foråret. Jeg længes efter den friske luft, solen og lyset. Udelivet må gerne snart tage sin begyndelse, efter min mening.

Mange har allerede nydt udelivet. Jeg ser hele tiden billeder af kaffekopper, strikketøj og endda ind imellem bare ben i solen i et stille hjørne af verden. Der er jeg slet ikke nået til endnu. Ikke fordi solen ikke har været på visit, men fordi jeg ikke har haft tid til at nyde den, når den har været her. Derfor glæder jeg mig til forår, udeliv og røde kinder og kan jeg ikke finde dem her, må jeg køre efter dem,

Nej, Kenneth ejer for øvrigt ikke lederhosen, så jeg må vist på jagt og den slags har det med aldrig at være kedelig, så jeg monterer buen og spænder hjelmen. Man er vel viking… eller noget.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Tirsdag var sol, men også regn i rigelige mængder af Slagt en hellig ko
  12. april 2017 at 04:32

  […] planlægger allerede nu, hvad jeg skal strikke ned gennem Europa. Det kunne sagtens blive endnu en ud-af-hovedet-cardigan, for det er meditativ foretagsomhed bare […]

 • Avatar
  Reply
  Dorien
  11. april 2017 at 12:44

  Sådan er livet. Det løber stærkere end vi aner og ønsker. Små børn flytter hjemmefra, en dør lukkes, en ny periode i ens liv starter….men der skal lidt tilvænning til.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. april 2017 at 14:49

   Det skal der, men det går jo :-)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  10. april 2017 at 22:54

  Så kan han mødes med Mads og de kan gå på hosen-jagt sammen, for han har ønsket sig et par siden vi flyttede herned, men har heldigvis ikke fået købt et par endnu :-P

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. april 2017 at 12:33

   Det er nok det, de må, men jeg er ikke sikker på, at Kenneth ønsker sig et par. Det er måske bare mig, der synes, at det kunne være spas ;-)

 • Avatar
  Reply
  venterpaavinblog
  10. april 2017 at 21:18

  Kolde øl i solen er også, hvad jeg drømmer om i disse dage. Håber vejrguderne skifter mening og bliver fromme, når helligdagene viser sig (:

  – A

 • Avatar
  Reply
  Randi Borup Jensen
  10. april 2017 at 20:28

  Her fik vi også lige pludselig en helt vild trang til at ferie, grønne skove og marker, udsigten til bjergene, og endte i et, for os, nyt område, nemlig Toscana
  Vi skal have 4 overnatninger nedad, den første bliver i nærheden af Soltau. Vi er inkarneret Østrig fans, så det havde vi tænkt, men lige nu er vi faktisk i tankerne nær det område, du har valgt – nemlig omkring Oberammergau, her har vi været før, der er smukt og vi vil gerne udforske området lidt mere, men vi kører bare derned af, og så ser vi, hvor vi præcis indlogerer os.
  Derfra kører vi så til Toscana og tager 6 overnatninger og har så plads til 2 overnatninger, før vi skal være hjemme igen
  Vi skal jo udnytte, at datteren stadig bor her og kan passe hund, kat og hus
  Rigtig god ferie til jer – vi glæder os neget til vores ☀️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. april 2017 at 11:16

   Det lyder simpelthen vidunderligt, Randi. Vi ender også i Toscana, men først vil jeg glæde mig til Alperne :-)

 • Avatar
  Reply
  Violykke
  10. april 2017 at 20:27

  Rigtig god tur, glæder mig til at se med, hvis vi må.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. april 2017 at 11:14

   I slipper nok ikke, Lykke ;)

 • Avatar
  Reply
  Henriette Jørgensen
  10. april 2017 at 19:49

  Lederhosen… God tur sydpå ☀️

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)