11

Onsdagsglimt – hverdag med plads til ingenting

Onsdag er startet stille. Onsdag er hverdag med plads til ingenting, men … Vi skulle lige arbejde lidt på at få lidt varme i huset, inden vi for alvor kunne indtage dagen. Vi er i gang med en renovering, der rammer størstedelen af huset, uanset hvordan vi prøver at planlægge os ud af det. Vi har til gengæld tænkt os om. Vi har ventet til et godt stykke ind i foråret, inden vi har fjernet alle varmekilderne i hjertet af huset.

Hvem kunne vide, at vi skulle få grøn vinter i stedet for forår? Ikke os, så vi gik optimistiske i gang og sidder nu i et hus uden varme, hvor vi opholder os mest. Stearinlys gør en forskel og så kører vi på små, mobile el-radiatorer, men vi troede simpelthen slet ikke, at det ville blive nødvendigt med varme på dette tidspunkt af året.

Normalt har vi slukket for alt varme for længe siden. Nu er her så koldt om morgenen, at jeg ikke engang kan strikke. Så er den jo helt gal, siger hende den strikke-besatte ;-)

Onsdag er startet stille. Onsdag er hverdag med plads til ingenting, men ... Vi skulle lige arbejde lidt på at få lidt varme i huset, inden vi for alvor kunne indtage dagen.

Indenfor nogle timer blev her tåleligt og efterfølgende kom solen og den gør bare en kæmpe-stor forskel, når den først når rundt om huset og begynder at skinne ind af vinduerne på havesiden.

Det er ikke længe siden jeg endelig nåede det punkt, hvor jeg havde overskud til at mærke, at jeg egentlig var kaffetørstig. Det har jeg forlængst gjort noget ved, men hvor smager sådan en kop kaffe dog bare godt.

Jeg har genoptaget et stykke strik, som egentlig kom på vente-hylden, fordi det var sådan mest af alt vinter-relateret, men nu er der jo nærmest vinter stadig, så jeg hentede det frem igen og hygger mig helt enormt med det. Garnet jeg strikker med er blødt som smør. Det er et garn, jeg ikke er sikker på, vi nogensinde har haft til salg i Garnudsalg, men det er vidunderlig blødt og falder tungt, som jeg gerne vil have det.

Jeg strikker retriller. Langsomme, ensformige retriller. Ind imellem afløses de af en række med huller. Så genoptager jeg retrillerne. Det passer mig så godt, kan jeg mærke.

Onsdag er god ved mig. Jeg håber, at den er det samme ved dig ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  20. maj 2017 at 18:50

  Det lyder til du havde en umanerlig dejlig onsdag med plads til bare at være dig. Men du har ret, ingen kunne vide at foråret lod vente SÅ længe på sig og at vi her har haft gang i brændeovnen, ment længere end vi normalt har på den årstid. :-D

 • Avatar
  Reply
  Donald
  27. april 2017 at 18:49

  Jeg håber i får gang i renoveringen – (og jeg håber også at jeg få lavet bare en smule renovering her!) Det er bedst om sommeren, men på den anden side hvem vil gå glip af en sommerdag ved at rode indendørs?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. april 2017 at 19:52

   Det er jo akkurat sådan, jeg har det. Bedst om sommeren med den slags, men hvem gider, når vejret er til udeliv :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene Thellufsen
  27. april 2017 at 11:59

  Jeg er altså helt vild med dine billeder! Og dine beskrivelser af stort og småt

 • Avatar
  Reply
  Signe
  27. april 2017 at 09:38

  Det er ligesom her, kan jeg se. Vi er flyttet hjem for et par mdr siden efter gennemgribende renovering af hele underetagen grundet vandskade. Ikke om vi ville ha’ vores fine brændeovn ind igen, for vi vil godt – i løbet af året – ha’ en pilleovn og en luftvarmeting i stedet. Så da det jo var forår lige om et øjeblik dér sidst i februar, så gik det nok. Det er helt sikkert, at al gulvvarme arbejder fuldtids, især på blæsende og overskyede dage :D Jamen, hvem havde regnet med efterår på denne årstid?? Og mig, der aldrig går med strømper inde har måtte overgi’ mig forlængst ;) NU må det godt indfinde sig, det forår!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. april 2017 at 12:02

   Jeg kunne bruge det forår, for det er virkelig koldt nu og det mærkes jo indenfor :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Sofie
  26. april 2017 at 21:12

  Hvor er det dog et smukt sjal du strikker på! Retriller kan altså virkelig noget godt – både i processen og resultatet :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. april 2017 at 11:55

   Ja, de er vist mine yndlinge, de retriller :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina Trold
  26. april 2017 at 18:29

  Det er vildt vejr. Her har jeg god gang i vores nye brændeovn og dejlig varme derfra. Den forbrænder SÅ fint og rent i forhold til vores gamle. Vi slukkede ned for varmen i huset for det er jo forår!?.
  Det må være koldt hos jer. Brrr brrr… Så sender lidt varme op til jer :-)
  Det skal nok blive godt når I er færdige!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. april 2017 at 11:54

   Det ER koldt hos os, men vi klarer den med uldsokker, trøjer og tørklæder. Hvem kunne dog gætte, at det skulle blive vinter igen :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)