10

Kan man nogensinde få for mange sjaler?

Jo, jeg hoster stadig og er fortsat ude at pudse næse ind imellem, men det er heldigvis så meget bedre, at jeg er sikker på, at det er helt væk indenfor nogle få dage, men sikke sejlivet det da har været denne gang. Jeg har været heldig og har ikke været ramt af sygdom i meget lang tid, så at der pludselig kom en stædig og insisterende virus forbi, kan jeg vist ikke tillade mig at klage over.

Jeg arbejder hjemmefra i dag. Det betyder, at jeg kan tillade mig at vaske lidt tøj ind imellem. Jeg har også nået at smide et par færdige sjaler i vaskemaskinen, så nu ligger de til tørre ude på Feddets gulv, som er ryddet lige nu, fordi vi skal i gang med at efterisolere, så vi får strukket sæsonen betydeligt derude.

Modellen er den samme; Find Your Fade af Andrea Mowry, men resultaterne er temmelig forskellige. Det er farver, der gør hele dette sjal, så det er sjovt at se to så forskellige resultater ligge side om side. Det blålige er strikket i alverdens rester fra hylden med strømpegarn. Det pink/grønne er strikket i lammeulden, Charlotte har farvet.

Begge sjaler er kæmpestore. KÆMPESTORE. Jeg elsker, at jeg kan gemme mig helt væk i dem og jeg kan i det hele taget ikke få sjaler/tørklæder for store, så jeg er meget tilfreds med begge resultater.

Kan man nogensinde få for mange sjaler?

Jeg strikker stadig sjaler. Jeg har faktisk to andre på pindene nu.

Det ene er et rundt sjal, jeg nyder det meditative i. Det skal være helt enkelt. Jeg er i virkeligheden til det helt enkle. Det rolige. Det traditionelle og jeg glæder mig til at arbejde med det, hver gang jeg tager det frem. Endeløse omgange med ret. Det er verdens bedste tv-strik.

Det andet sjal er fra det nye Laine Magazine og hedder Birds of a Feather. Dette sjal er også af Andrea Mowry. Det er spas og konstrueret fuldstændigt som de to Find Your Fade, jeg lige har strikket. Jeg er ikke træt af det endnu. Jeg holder af den sjal-konstruktion.

Kan man nogensinde få for mange sjaler? Jeg tror det ikke :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  jette
  6. juni 2017 at 15:38

  Det kan man i hvert fald ikke! Jeg strikker næsten ikke andet, ud over lidt fingerløse vanter (og en sjælden gang nogle med. Og en hue i ny og næ) Jeg er heller ikke for god til at bruge dem alle, det er tit den seneste, som er yndlingen.

  Men jeg har også nogle, som jeg overvejer at trævle op igen, fordi jeg ikke bruger dem. Faktisk har jeg fået gemt nogle for godt, jeg har strikket et af en gevinst jeg var så heldig at vinde for nogle år siden, 12 nøgler Noro Kureyon. Det kunne jeg godt tænke mig at få trævlet op og få lavet noget andet og mere interessant. :-)

 • Avatar
  Reply
  oeglemor
  6. juni 2017 at 10:43

  Waouw, hvor er de flotte. Gid jeg kunne strikke, så ville jeg fluks gå i gang med sådan et!

 • Avatar
  Reply
  Øglemor
  6. juni 2017 at 10:42

  Waouw, hvor er de flotte. Gid jeg kunne strikke, så ville jeg fluks gå i gang med sådan et!

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  5. juni 2017 at 23:25

  Jeg tror det heller ikke, men kæresten min gik forbi og læste overskriften – Og udbrød noget i retning af: Det kommer an på hvem man spørger :)

  Og Find Your Fade sjalerne er smukke. Jeg har efterhånden set mange af dem, i mange forskellige farvekombinationer. Langt de fleste afsindig smukke. Det er vist et sjal, der kan kombineres i det uendelige.

 • Avatar
  Reply
  Anette
  31. maj 2017 at 23:16

  Har lige set hvor mange sjaler og tørklæder jeg har… overvejer lidt om det ikke er for mange.. bruger jo alligevel mest ynglings sjalet…. samtidig får jeg lyst til nye sjaler når jeg ser nogle lækre nogle som dine…. så mit svar må være kun hvis der mangler plads kan man have for mange

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. juni 2017 at 12:10

   Jeg er slet ikke færdig med sjaler og får jeg for mange, er der sikkert nogen, der gerne overtager et par stykker ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård Clausen
  31. maj 2017 at 22:57

  Ja… jeg har nået min grænse for sjaler! Men jeg har stadig lyst til at strikke dem… Og disse er da bare dejlige! Spændende design.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. juni 2017 at 09:49

   Jeg er ikke færdig med dem. Jeg har måske også alt for mange, men det afholder mig ikke fra at strikke endnu et… og endnu et ;-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  31. maj 2017 at 16:50

  Wauw hvor er de da bare smukke Liselotte. :-) Og nej, jeg tror ikke at man kan få for mange sjaler. Jeg har vis selv en 20 stykker, godt nok købte og slet ikke lige så smukke som dine.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. juni 2017 at 09:42

   Jeg elsker dem. Jeg skal ærligt indrømme, at der er favoritter og så er der dem, som kun luftes sjældent, men ingen af dem ville jeg undvære :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)