11

Forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til …

Vi har bare verdens sødeste kunder og ind imellem bliver jeg/vi forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til … ja, i dette tilfælde en smuk, hjemmesyet projektpose til mit strik.

Jeg elsker mine projektposer og I har hørt en del om dem. Jeg ved det, men jeg synes bare, at de er både praktiske og smukke. Jeg har dem i mange forskellige størrelser og jeg glæder mig til, at mit værelse bliver færdigt, for så skal symaskinen frem og jeg selv i gang, men indtil det sker, nyder jeg de små og smukke poser, jeg allerede har og nu er der jo kommet en ny til samlingen :-)

forfærdelig forkælet med alt fra chokolade til ...

I forbindelse med vores årligt tilbagevendende WWKIP-dag er der gæster fra nær og fjern. Nogle af de trofaste kommer blandt andet kørende fra Sjælland år efter år og vi bliver bare så utroligt glade, når de melder deres ankomst, for tænk at de kører den lange vej for blandt andet at deltage her hos os. Det er en festlig dag, men det er nu alligevel imponerende, når vi får snakket med gæsterne og opdager, hvor langt væk mange af dem bor.

I år havde nogle af vores dejlige gengangere en gave med til mig og jeg er SÅ glad for den. Jeg ville blive glad uanset, men denne gave er der særlige tanker bag, for bogstaverne skal naturligvis referere til ordjongløren, der lever indeni mig og jeg valgte ikke at spørge, om de hentydede til, at jeg kan høres konstant og uden anstrengelse, når jeg er i nærheden, men regnede bare automatisk med, at det handlede om ordene herinde. Man skal vælge sine sandheder med omhu, ved I ;-)

Den er foret med skrigende grønt og blankt stof og jeg ELSKER, at den råber, når den åbnes. Det er lidt ligesom mig, er jeg bange for …

Tusinde tak for omtanken, Lona og Helle. Jeg er flyttet ind :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  splajensen
  14. juni 2017 at 12:50

  Dejligt at læse hvor glad du blev for gaven som er syet helt specielt til dig. Tak fordi du fortæller om det. Det gør mine hverdage gladere at læse positive historier.

 • Avatar
  Reply
  Helle
  14. juni 2017 at 09:57

  Skønt at vide den er værdsat og jeg var ikke et sekund i tvivl om stofvalget, netop til dig! Jeg “hører” dig ikke så tit (sådan fysisk) men følger med på din altid velskrevne blog. Det er en fornøjelse.
  Eventen med at farve garn var et kæmpe hit og virkelig en øjenåbner og pludseligt elsker jeg de små unika pletter, jeg før havde det lidt svært med ❤️
  Vi må snart planlægge en ny tur til det Nordjyske.
  Hils Kenneth mange gange
  Kh Helle

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2017 at 13:56

   Jeg har starten på et skønt sjal liggende i den lille taske nu og jeg elsker den, så tusinde tak, Helle :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte den2.
  13. juni 2017 at 16:15

  Wau – hvor er din guldring smuk. Charlotte fra Nørresundby

 • Avatar
  Reply
  Lona
  13. juni 2017 at 14:21

  Det er altid en stor fornøjelse at besøge jer – og posen er helt klart til ordjongløren og det sprælske i dig (;o) jeg nyder at følge din blog. Det er Helle som har været super kreativ, jeg er så heldig at have flere af hendes flotte poser. Vi glæder os allerede til næste besøg (;o)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:42

   Og jeg glæder mig, til I kommer :-)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  13. juni 2017 at 13:48

  Hvor er den flot og sikke en fin tanke :-)

  Nogle mennesker er jo bare sjovere og høre på end andre, ved du jo nok :-*

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:41

   Og nogen omgås sandheden mere lemfældigt end andre, men jeg har nu altid ment, at man skal tale en historie OP og ikke ned ;-)

   • Avatar
    Reply
    Karina Simonsen
    14. juni 2017 at 09:51

    Hvor er det en god måde at formulere det på :D Mine børn siger, jeg gør historier bedre og bedre. Jeg taler dem da bare OP! :-)
    Og sikke en fin pose! Den kan jeg godt forstå, du blev glad for.

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)