6

Søndag og jeg vågner tidligt

Så er det pludselig søndag og jeg vågner tidligt. Oskar er klar, så vi starter med at indtage et stille Gug sammen. Bagefter er det tid for en kop kaffe, så den brygger jeg og tager med ind på mit nye værelse.

Jeg starter dagen tidligt med et godt strikketøj

Jeg finder strikketøjet frem og beslutter mig for, at jeg tager en tur omkring YouTube, for at finde en podcast, der kan underholde gennem mange og lange retriller.

Jeg elsker at starte dagen med et godt strikketøj. Også mine hverdags-morgener skal helst indeholde lidt strik og jeg står gerne tidligt op for at nå det. Det giver en god start på dagen, for jeg finder ro med pinde og garn. Det er godt for mig, kan jeg mærke.

Søndag og jeg vågner tidligt

Det bliver luksus af en helt særlig kaliber, dette sjal

Jeg strikker Honey Plum; det nye sjal-design af Melody Hoffmann fra Mandarine’s. Jeg er glad for hendes designs og har allerede strikket f.eks. Hollows. Jeg strikker i Pure Cashmere Once fra Garnudsalg. Jeg lægger det dobbelt og får et skønneste og blødeste sjal, du kan forestille dig.

Garnet har ligget og ventet på det helt rigtige projekt og jeg tror, at dette er netop det. Jeg forestiller mig, hvor rart det sjal bliver på mit hjørnekontor til vinter, når kold vind suser om hjørnerne. Så bliver det skønt at kunne svøbe et varmt og blødt sjal om skuldrene. Heldigvis er der lang tid til, at det kan blive nødvendigt.

Mens jeg strikker, lytter jeg til Oskar, der trasker ind og ud af havedøren. Der blæser en frisk vind ind gennem stuen og ind på værelset, så jeg ender med at lukke døren. Det er han ikke tilfreds med, men sådan er det.

Man har vel lov til at håbe på en Indian Summer

Der er så køligt udenfor, at jeg igen starter med at få udlængsel. Jeg drømmer om sol og en konstant varme, der lader mig leve ude og samle d-vitamin til den forestående vinter. Jeg håber på Indian Summer, når vi rammer september. Det tidlige efterår har før været fantastisk og skulle vejret glæde mig, skulle det lige bruge kræfter på at give os en sensommer med masser af sol og varme, så vi går ind i efteråret med en frisk erindring om sol og varme.

I løbet af formiddagen får også Kenneth øjne

Efter en tid kommer Kenneth op og ser dagens lys. Vi ender i en lang og intens snak omkring fremtiden for Garnudsalg. Der er store beslutninger at træffe i sensommeren og der er så mange overvejelser at gøre og så lidt tid og ro at gøre dem i, at vi ofte forfalder til at bruge af weekendens kostbare timer, når vi står ved vadesteder som dette.

Det er en skillevej. Vi skal helst vælge den retning, der gør ikke alene os, men også vores skønne medarbejdere, glade og tilfredse med hverdagen. Det er derfor, denne beslutning ikke er let at træffe. Den kræver lang tid og mange overvejelser, så vi ender med at beslutte, at vi måske i virkeligheden er nødt til at overveje, om vi ikke skal trække stikket en uge eller to, for nøje – og i ro og fred – at vende alle de sten, der skal vendes. Det her er vigtigt.

Vi starter på en frisk

Så brygger vi en kop kaffe. Enes om at lægge alle ordene bag os og starte på en frisk søndag med plads til at holde fri. Måske vi skal en tur ud i verden? Der blæser stadig ude, så det bliver i så fald iført vindtæt og varmt, men den danske sommer er nu en gang sådan, at hele garderoben luftes undervejs og min vinterjakke er da ikke særligt langt væk ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  16. august 2017 at 20:41

  Åh, ja – at starte sine morgener med strik. Jeg skal altid helst nå et par pinde, inden det er tid til at løbe ud af døren. Ellers når jeg ikke rigtigt at vågne :)

  Spændende hvilke tanker I gør jer omkring Garnudsalg.

 • Reply
  Mandagsmavepuster af Slagt en hellig ko
  8. august 2017 at 02:46

  […] strik og hygge, så jeg glæder mig til at vende bilen den vej. Jeg strikker flittigt på mit sjal, Honey Plum. Jeg glæder mig til, at det er færdigt. Allerede nu er jeg ved at oparbejde udholdenhed, der skal […]

 • Avatar
  Reply
  VenterPaaVinBlog
  6. august 2017 at 14:10

  Hvor er det flot – min mor er igang med at lave et sjal til min veninde i mønstre fra Stephen West, i et garn med netop samme feminine touch. Elsker den dusede kulør.

  A

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. august 2017 at 17:21

   Hvor er din mor, at hun strikker til andre :-) Jeg er også meget glad for denne sarte farve og i det hele taget er jeg nok mest til de afdæmpede farver til det meste, men jeg øver mig i stærke kulører, fordi de faktisk klæder mig, men nemt er det ikke ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  6. august 2017 at 13:44

  Igen et smukt stykke arbejde fra dine hænder. Jeg er afhængig af din blog :) skal lige en tur forbi hver dag for at se hvad du nu har på hjertet.
  Jeg har det som dig, skal hver dag have tid til strik eller hækling. Jeg slapper så dejligt af og bliver glad. Ja det kunne være skønt med en smuk indian summer som vi før har haft. Trænger til det da min ferie også holdes i vores skønne land. God FRI dag til dig :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. august 2017 at 17:19

   Tak skal du have, Marianne, for alle de dejlige ord :-) Vi tog afsted på en lille tur nordpå. Kenneth prøver hele tiden at overtale mig til et sommerhus og jeg NÆGTER… så der skal virkelig arbejdes på sagen fra hans side ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)