9

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen med varm kaffe, strikketøj og en snorkende hund ved fødderne. Jeg elsker, når jeg får skudt weekenden i gang på den måde og det lykkes mig ganske ofte. I dag er ingen undtagelse.

Lyset er her, men i morges, da vi stod op, var der stadig mørkt og stearinlys gav det helt særlige skær, der gør de mørke morgener til at udholde. Jeg strikkede, mens jeg nød at se på og lytte til Ingvild og Kristin fra Strikketerapi. Deres norske tungemål er skøn musik og det kræver koncentration at følge med, men det er hyggelig gymnastik for en morgentræt hjerne.

Der er smør på vej til Garnudsalg

Jeg strikker i et nyt garn, vi har på bedding i Garnudsalg. Et virkelig dejligt og meget luksuriøst garn. Det er som smør at strikke i de skønne fibre. Det består af 50% lama og 50% uld og jeg strikker lige nu på en pind 6, så det flytter sig og jeg tænker, at der er fremdrift i pindene… og det kan jeg jo godt lide ;-)

Der er ingenting, der slår en lørdag morgen

Betyder det virkelig noget, hvad du drikker af?

Jeg drikker kaffe af mit nye krus fra Julia. Jeg har købt tre smukke krus og jeg elsker hver og ét af dem. Det er de små ting, der gør den gode forskel, når jeg skal forkæle mig selv. Så betyder det noget, at jeg holder af de ting, jeg omgiver mig med.

Jeg har et krus med regnvejr, et med en skov af små grantræer og dette med de tre, smukke graner, som minder mig om efterår og den kommende julemåned. Det kunne måske være lidt tidligt, men faktisk synes jeg, at det er hyggeligt.

Der er ingenting, der slår kærligheden til min familie

Måske jeg glæder mig ekstra til julen i år, fordi vi skal samles her på Tjørnevang, som vi ofte er. Det er dog noget særligt i år, hvor vi kan byde Mikael velkommen i familien også og vi håber selvfølgelig meget på, at vi får en chance for også at se ham i løbet af juledagene og ellers skal vi bare nyde, at Annemette, Heidi og Irma kommer til fastlandet i nogle dage. Jeg glæder mig hver dag over, at min familie trives. Det er vigtigt for mig ♥

Inverness – jeg husker den smukke udsigt vi havde, da vi besøgte dig

Krusene er lavet i Julias keramiske værksted i Inverness og jeg har så dejlige minder fra det sted, at jeg glædes dobbelt, hver gang jeg drikker af dem. De minder mig også om den drøm, jeg har, om at at vende tilbage til Skotland. Jeg var vild med det sted. Hovedkuls forelsket faktisk og så oplevede jeg jo nogle helt uforklarlige ting derovre, som kun forstærkede min følelse af, at det her sted var særligt godt for mig.

Et gensyn er vel snart på sin plads

Det er fem år siden vi var der. Tænk at jeg ikke for længst er vendt tilbage, men der har været planer i støbeskeen i familie-regi og de har vist gjort, at jeg har ventet, men mon ikke snart jeg skal tage mig sammen og sørge for, at der bliver lagt en plan for et gensyn. Jeg tror det.

Nå ja, hvad er det så, jeg strikker?

Jeg strikker for øvrigt Ranunculus i det lækre lama- og uld-garn. Jeg øver nyt undervejs; Tubular Cast On. Jeg elsker, når jeg får overskud til ikke bare at strikke fra rygraden, men udvider mit repertoire med endnu en teknik, men denne gang synes jeg, at de metoder opskriften anviser er meget mere omstændelige end denne. Den bruger jeg altså næste gang.

Rigtig god lørdag til dig og dine – her hygger vi igennem efter en hektisk uge ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  einkopptetakk
  9. november 2017 at 20:01

  så utrolig morsomt at du følger med på vår podcast strikketerapi! noen sendte meg en link til denne posten på youtube, og jeg må si at jeg elsker din blogg! krusene er helt fantastiske, og jeg skulle gjerne hatt helt like. superfine bilder her <3 :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. november 2017 at 15:14

   Jeg følger trofast med og jeg synes, at I er skønne :-) og tak for de dejlige ord :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  4. november 2017 at 23:48

  jeg glemmer at turbular opslag og afluk findes. Det er nemlig rigtig pænt – jeg tror jeg gør det på samme måde som du viser :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. november 2017 at 09:33

   Det er jo bare rigtigt pænt :-)

 • Reply
  Ranunculus på et øjeblik af Slagt en hellig ko
  29. oktober 2017 at 21:20

  […] den lørdag. I dag hæfter jeg ender og lader den vugge en tur i maskinen, for det går stærkt med Ranunculus. Den er jo klar på et […]

 • Avatar
  Reply
  Trine
  29. oktober 2017 at 08:57

  Tak for også at tage tankerne tilbage til Skotland. Jeg var der for første gang i oktober i år, og jeg ved bare at det ikke bliver sidste.

 • Avatar
  Reply
  Karina Simonsen
  28. oktober 2017 at 18:02

  Jeg er allerede vild med det garn! Er nok generelt begejstret for tykt og gråt. :-) Så det må købes, når det bliver muligt.
  Og kopperne er da virkelig fine. Kan godt forstå, du er glad for dem. Får lyst til at tage til Skotland og shoppe kopper. (Man fortryder aldrig de kopper, man køber! – ligesom med de børn, man får, og de fester, man holder! :-) ) Men det er måske lidt overdrevet (lidt!) – så jeg skulle måske bare skrive dem på ønskesedlen til jul.
  Tak for hyggeligt og inspirerende blogindlæg. Nyd weekenden.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. oktober 2017 at 07:26

   Tak, jeg er i fuld gang med at nyde med morgenkaffe og strik :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)