13

Så er julen landet på Tjørnevang

Så er julen landet på Tjørnevang. Udenfor på gårdspladsen holder biler i massevis, for vi er samlet og alt er, som det skal være. Vi spiser god mad, spiller spil, griner og hygger os med de forberedelser, der hører med til vores jul. Om lidt sætter vi gåsen i ovnen. Kartoflerne er kogte og klar til sukkerpynt. Risengrøden har vi styr på. Gaver i massevis ligger klar under træet, som endelig er pyntet efter alle kunstens regler. Oline og Mikael var forbi igår, så nu stråler træet smukt med alt det glitterstads, Oline fandt i samlingen af julepynt.

Så er julen landet på Tjørnevang

Julen er hjerternes fest

Julen er dejlig. Julen er hjerternes fest og jeg mærker det tydeligt i mit, for det synger af glæde over, at jeg har mange af dem, jeg elsker, lige inden for armslængde. Jeg ved, at vi skal have dejlige juledage sammen og jeg glæder mig over, at det er sådan.

Jeg håber for dig, at du også kan glæde dig over, at være sammen med mennesker, du elsker ♥

Blødt tøj, spil i massevis og så selvfølgelig et godt strikketøj

Jeg bruger dagene i blødt tøj og vi griner, spiller og slapper af med gode julefilm og ind imellem strikker jeg naturligvis. Julegaverne er jeg færdig med, så nu er der bare hyggestrik tilbage og det er fint med mig. Jeg strikker på et nyt projekt, ligesom jeg sideløbende strikker på den ene julegave, jeg ikke nåede i mål med, men til gengæld har lovet at gøre færdig indenfor de næste par uger. Måske strikker jeg også endnu et par vanter eller to. De er så sjove at strikke. Måske har du også lyst?

Min julegave til dig er opskriften på Viggas Vanter

Jeg har besluttet at skrive nogle ord omkring vanterne. Dem deler jeg med de af jer, der har lyst til at strikke et par af VIGGAS VANTER. Du kan hente opskriften lige her og så er der kun tilbage at ønske dig en rigtig glædelig og fredfyldt jul ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  26. december 2017 at 10:09

  Et sent glædelig jul med tak for mange gode opslag. Det er altid en fornøjelse at læse dine nyheder. Tak for 2017

 • Avatar
  Reply
  Eva
  26. december 2017 at 07:01

  Glædelig jul, jeg er sikker på, at der er blevet nydt igennem.

 • Avatar
  Reply
  Jenny
  25. december 2017 at 22:59

  God jul og tak for altid fin strikkeinspiration. Vanterne er så fine. Når jeg lige såg “kuglerne” kom jeg lige til at tænke på julemandens dejlige runde mave med et bredt bælte med guldspænde. Undskyld…

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Lind
  25. december 2017 at 10:35

  Glædelig Jul til dig og dine.

 • Avatar
  Reply
  Pia
  24. december 2017 at 16:46

  Hvor er de fine! En dejlig julegave, tak :0) Dem vil jeg glæde mig til at strikke.
  God jul!

 • Avatar
  Reply
  diana grønsted
  24. december 2017 at 16:35

  Kære Liselotte.
  Også glædelig jul til dig og dine, og tak for gode input om gode og mindre gode oplevelser, men du er på trods af alt, dejlig positiv, og man kommer “langt omkring” – på mange måder i dit gode selskab, Også rundt i den store verden, der på grund af dine beskrivelser og skønne billeder, føler “man er der selv”. Altid en fornøjelse at få et spot fra dig.
  Mange juleknus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  24. december 2017 at 14:26

  Rigtig Glædelig Jul til dig og dine kære. Glæder mig til at læse dine skriverier fremover…….mon ikke der kommer noget om din dejlige Jul……jeg tror det ;)

 • Avatar
  Reply
  kreamusse
  24. december 2017 at 14:23

  Rigtig glædelig jul

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  24. december 2017 at 14:05

  Tak Liselotte vil også ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul

 • Avatar
  Reply
  Maja
  24. december 2017 at 12:54

  En rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig og dine kære

 • Avatar
  Reply
  Randi
  24. december 2017 at 12:35

  Rigtig glædelig jul ❤️

 • Avatar
  Reply
  Inge
  24. december 2017 at 12:09

  Rigtig glædelig jul til dig og alle dine kære… Skønne vanter – glæder mig til at strikke dem og dejlige mønstre. Kunne du lokkes til at lægge en tom skabelon op – så man virkelig slå sig løs med egen mønstertegning :-)

 • Avatar
  Reply
  frubech
  24. december 2017 at 12:00

  Det lyder som opskriften på en dejlig jul – glædelig jul til jer alle i Gug :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)