17

Jeg ved, hvad jeg taler om

Vejret er ikke det bedste i dag. Faktisk langt fra. Det blæser voldsomt og regner ind imellem, så man tror, det aldrig stopper. Kastevinde vælter ting på gaden og er man ude i virkeligheden, kommer man ind og ligner en ulykke, hvis man har hår som mit.

Jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg passerede et spejl hos lægen, da jeg var til min årlige tjek-op denne tidlige formiddag og hvis fantasien ikke rækker, kan jeg fortælle dig, at jeg lignede en høstak efter mødet med en skypumpe.

Der er ikke plads til svinkeærinder

Efter en god snak med lægen, som bor inde midt i centrum, vendte jeg næsen mod Gug og GARNUDSALG.DK igen. Der skulle arbejdes igennem, for vi er i gang med de sidste forberedelser, inden turen går sydover. Der er løse ender, der skal bindes med råbåndsknob og der er aftaler, vi lige skal have styr på. Det går fremad og vi er næsten i mål, så jeg har vendt mig mod lidt af de små projekter, der ville egne sig til en biltur ned gennem Europa.

Jeg ved, hvad jeg taler om

Hvad egner sig til en roadtrip ned gennem Europa?

Jeg har garn liggende på bordet og friste, men jeg tror faktisk, at jeg ender et helt andet sted. Jeg strikker de sidste og lange pinde på et sjal og har ønske om at strikke yderligere en tre stykker, så måske et af dem må med på turen. Den slags når sjældent proportioner, som gør det uegnet til at medbringe i en taske, når vi tager ud på de lange dage, hvor vi besøger leverandør efter leverandør, men oftest med små pauser lagt ind imellem besøgene. Det er i disse pauser, at jeg hiver strikketøjet op af tasken.

Det vækker opsigt, når jeg strikker. Det gør kun virkelig gamle damer, siger vores leverandører i støvlelandet samstemmende, men de er glade for, at vi i Norden elsker at strikke. Det lever de jo godt af :-)

Vi må pakke i morgen

Vi er ikke klar til den tur, men vi bliver det. Vi skal køre i morgen, men vi har ikke pakket og vi når det heller ikke, før i morgen. Det tager små 10 minutter at pakke, har jeg efterhånden erfaret, så jeg tager det roligt. Tandbørsten og så er vi kørende …

Jeg er lidt stresset lige nu, men det forsvinder jo, når jeg først sidder i bilen og vi sætter destinationen til Toscana. Det er faktisk så meget i orden med mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

17 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marina
  1. februar 2018 at 12:59

  Håber I får en skøn tur selvom det var lidt stresset til sidst. Det må være skønt at rejse sydpå når vejret ter sig så ubehageligt som i disse dage.

  • Avatar
   Reply
   Bente
   5. februar 2018 at 11:04

   Ja det med at strikke i det offentlige rum er heldigvis helt acceptret på cafeer i Italien. Når jeg ikke stod på ski p.g.a. vejret kunne jeg sætte mig ind på en café, købe en kop kaffe og strikke så længe jeg lystede, uden at tjeneren løftede et øjenbryn.

 • Avatar
  Reply
  ML
  31. januar 2018 at 15:17

  Det lyder dejligt med jeres forretningsrejse til Toscana ;-) god tur. Jeg håber, den bliver både kontemplativ og frugtbar.
  Jeg er 40 år og har strikket de sidste 10 år – meget uitaliensk åbenbart, men jeg har vist heller ikke dråben af italiensk blod i mine årer!

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  31. januar 2018 at 11:20

  Det lyder rart med en tur sydpå. Måske lidt sol på næsen også.
  Nyd jeres roadtrip. God tur

 • Avatar
  Reply
  Helle Lund
  31. januar 2018 at 10:00

  Rigtig god tur, og køb noget lækkert garn med hjem til os

 • Avatar
  Reply
  Line
  30. januar 2018 at 21:14

  “Når jeg først sidder i bilen, og vi sætter destinationen til Toscana.” Sikke en drømmesætning! Uh, hvor jeg glæder mig til rejsebeskrivelsen, når jeg nu ikke selv kan sætte mig i bilen og sætte GPS’en med retning mod drømmedestinationen. Rigtig god tur til jer!

 • Avatar
  Reply
  Henriette
  30. januar 2018 at 20:19

  NØJ jeg gad godt sætte mig i bilen og bare køre sydpå med kæreste ved rattet og strikketøjet i hænderne!! Selvfølgelig er det arbejde – men den gode slags :-)
  Rigtig god tur til støvlelandet.

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  30. januar 2018 at 16:05

  Jeg ønsker jer en fantastik tur. Men hold op jeg bliver helt stresset af at læse hvad du skriver, fornemmer hvor travlt I har. Håber I får tid til at nyde og hygge.

 • Avatar
  Reply
  Karina Simonsen
  30. januar 2018 at 13:11

  Jeg ønsker jer en rigtig god tur med masser af smuk natur, strik, snak og måske en god lydbog og nogle gode møder med jeres leverandører.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  30. januar 2018 at 07:11

  Rigtig god tur, vi ses på den anden side af den :-)

 • Avatar
  Reply
  VenterPaaVinBlog
  29. januar 2018 at 21:44

  Åh, hils solen fra mig og rigtig go’ tur!

  A

 • Avatar
  Reply
  Dorte
  29. januar 2018 at 19:21

  God tur
  Har også fået ‘blikke’ når jeg strikker i Grækenland – dog er det især min mand der kigges på
  .. når han hiver strikketøjet frem på en café- og nyder en øl

  • Avatar
   Reply
   Gitte
   1. februar 2018 at 18:54

   Sådan.

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  29. januar 2018 at 18:17

  Rigtig god tur
  Jeg glæder mig til at læse om jeres rejse.
  Du beskriver så dejligt at det er næsten som at ppleve det selv.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  29. januar 2018 at 18:07

  Jeg har også haft hækletøjet med på ferie og har oplevet de lange blinke, der bliver sendt og også damer og servitricer, der lige skulle mærke garnet
  Pas nu godt på jer, det lyder til, der er meget sne i Alperne
  Glæder mig til at læse om turen – rigtig god tur

 • Avatar
  Reply
  Kaja
  29. januar 2018 at 16:58

  Det er utroligt som tingene kan danne ring. Min datter nåede på hendes sidste tur at bo 5 dage ved en bekendt i Pristoria, og hun fortalte meget om de dage og de oplevelser hun fik lov at få der. Så Det glæder mig at læse og se billederne fra jeres tur.
  Ønsker jer en rigtig god arbejdsferie, tror i to er gode til at nyde begge dele.

 • Avatar
  Reply
  Joanna Callesen
  29. januar 2018 at 16:40

  Rigtig god tur . støvlelandet og især Toscana er et rigtig dejligt sted.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)