12

Jeg var til kontrol

Jeg var til kontrol ved hudlægen i går. Egentlig havde jeg ikke skænket den aftale meget opmærksomhed. Jeg havde næsten glemt, at jeg går til kontrol for den hudkræft, vi fandt sidste år. Utroligt nok er det lykkes mig, at skubbe den virkelighed om i baggrunden og leve videre uden at bruge dumme kræfter på at være bange, men jeg ved ikke hvorfor.

Jeg tænker, at en stor del af takken skal rettes mod den læge, jeg kom i hænderne på, da det konstateredes. Hun var meget kompetent, empatisk og tålmodig og hun var god til at forklare mig, hvad der skulle ske. Bagefter er jeg blevet mødt af skønne, rummelige sygeplejersker, som på samme måde har kunnet berolige mig så meget, at det er lykkes mig at leve uden angst og tro mig, det er ikke nødvendigvis sådan, det er med mig.

Slidt papirtynd

Mit liv har budt på så mange mentale strabadser, at den mentale styrke, der er kernen i det, der er mig, efterhånden er ved at være slidt papirtynd. Katastrofetanker kender jeg alt til.

I går tjekkede de for sidste gang, at alt så ud, som det skulle. Det gjorde det heldigvis og i det regi, er jeg afsluttet. Forhåbentlig for altid.

Det er ingen selvfølge

I dag skinner solen og jeg fyldes af en taknemmelighed for livet, min krops heling og min mentale styrke, som bærer mig gennem øjeblikke, hvor virkeligheden er så grum og grim, at den er svær at rumme. Det er slet ikke dette her, jeg tænker på, når jeg taler om de øjeblikke. Det er andre og langt alvorligere ting, der har været på spil tidligere, men det er de øjeblikke, der har slidt mig tynd og så skrøbelig, at jeg nogen gange ikke genkender mig selv.

I dag er der ro indeni. Det er der heldigvis mest, men jeg glemmer aldrig at være taknemmelig for den ro. Den er ingen selvfølge.

Må din dag være fyldt op med den ro, du behøver ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. februar 2018 at 11:51

  Tak for alle jeres hilsner. Ja, det er virkelig dejligt, at det er sådan og jeg er bare glad :-) At have et slidt sind er bare n del af den pakke, der er mig og jeg øver mig i at blive bedre til at huske det og tage de hensyn, der skal til, for at jeg fungerer og trives bedst :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  14. februar 2018 at 09:51

  Dejligt din kontrol gik godt. Håber det fortsætter. Nyd dagen og livet

 • Avatar
  Reply
  Iben
  13. februar 2018 at 20:10

  Hvor er det dejligt, at du også tør skrive om din sårbarhed og om det at have et sind, der med tiden (og med visse oplevelser) er slidt tyndt. Jeg kender det kun alt for godt fra mig selv, og nej, roen indeni er ingen selvfølge for sådan nogle som os, men noget vi har lært at sætte stor pris på.
  Når du åbent erkender det, er du med til at gøre det mindre tabubelagt at være psykisk sårbar, og det er guld værd for alle os, der må kæmpe med fordommene fra de omgivelser, der ikke altid forstår hvad det vil sige og forstår den træthed, der ofte også følger med… Tak for det :)

 • Avatar
  Reply
  Www.mormormedstiletter.dk
  13. februar 2018 at 19:51

  Åh, hvor dejligt, at du er ‘frikendt’

 • Avatar
  Reply
  Malene
  13. februar 2018 at 17:15

  Dejligt med positive meldinger på den front og med kompetent personale, der tager sig tid. Det er vigtigt.

 • Avatar
  Reply
  Mia mezin
  13. februar 2018 at 16:26

  kære Liselotte,
  Dejligt at læse
  Jeg har også et skrøbeligt sind på nogen punkter og på andre ikke. Det er sjovt som vi er sat sammen som mennesker. Jeg havde et ørestensanfald i slutningen af august måned, og selvom stenene kom på plads 3 mdr efter, så døjer jeg stadigvæk med eftervirkninger i form af ubalance og gyngeri ind imellem. Nogen gange mere end andre. Det aktiverer min angst og det er bare så invaliderende. Jeg håber at det snart bliver bedre❤️
  Knus Mia

 • Avatar
  Reply
  Nyt fra Nordkysten
  13. februar 2018 at 15:27

  Dejligt at læse. Og fantastisk, at det nærmest kan lade sig gøre næsten at glemme, det var en kontrol for noget potentielt grimt. Så slap du for at spilde unødige kræfter på bekymring, og den slags er altid godt. Omend det kan være nær umuligt. God bedring med virussen, håber snart, den lader dig være i fred :)

  • Avatar
   Reply
   Signe
   13. februar 2018 at 17:42

   Pfff… irriterende, den ikke bare skriver mit navn, når jeg selv er logget ind i WP… ;) Signe

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  13. februar 2018 at 13:30

  Det er jeg glad for at høre ❤️

 • Avatar
  Reply
  Helene
  13. februar 2018 at 12:58

  Tydeligt=slidt
  Pension

 • Avatar
  Reply
  Helene
  13. februar 2018 at 12:56

  Kender godt det med udfordringer. Der glæder mig, at du er taknemlig Du kan stadig arbejde, selvom du er tydeligt. Hos mig gik der hul.. er nyslået førtidspensionist . Men samtidig glad for, at leve i et land, hvor pesion er en mulighed. Lad os blive ved med at glædes over livet

 • Avatar
  Reply
  Laila lundstrøm
  13. februar 2018 at 12:23

  Kære Liselotte
  Hvor dejligt at læse, håber det gode fortsætter for dig og dine ❤️

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)