8

Min allerbedste Ella

Min allerbedste Ella, har fødselsdag i dag. Det fejrede vi i går. Jeg hentede hende hjemme, hvor hun fik sin gave – en samling af små overraskelser, som gerne skal minde hende om mig, når hun bruger dem. Det kan jeg i hvert fald lide at forestille mig, at hun gør. Bagefter skulle vi ud at hygge lidt med at kigge lidt forretninger og spise frokost. Som sagt, så gjort.

Vi startede med lidt shopping, hvilket resulterede i, at jeg investerede i adskillige ting, jeg slet ikke vidste, at jeg manglede. Bagefter spiste vi frokost, snakkede og strikkede og glemte helt tiden, men vi endte nu alligevel med at få rejst os, kun for at indtage flere forretninger. Det var ikke gratis. Så meget kan jeg da sige, men sikke vi hyggede os.

Min allerbedste Ella

Jeg kørte Ella hjem og afleverede hende i god behold klokken 18, for tiden har det med at løbe fra os og jeg var faktisk helt stolt af, at det lykkedes os at lande, inden vi blev efterlyst.

Det var sådan en dejlig eftermiddag. Det er nemlig alt for længe siden, at vi to har haft tid til bare at hygge os, så den faldt virkelig på et tørt sted.

I dag er der slud og regn i luften

I dag er der knapt så tørt. Jeg ved det, for jeg måtte starte dagen med en tur ud i City Syd efter et nyt tastatur. Jeg orker faktisk ikke rigtigt at tale om det stykke plastik, jeg er blevet udstyret med nu, men det var det eneste, som kunne fungere for mig – og det er altså langt fra optimalt, men tiden var mere end knap og så tager man jo, hvad man kan få.

Mit ellers højt elskede tastatur var dødt, da jeg ankom til kontoret. Det betød, at jeg ikke kunne logge på computeren og derfor var der ingen vej udenom en tur ud i byen. Og det regnede og ind imellem gik det over i slud. Føj, men et tastatur fik jeg da.

Nu sidder jeg og irriteres grænseløst over lyden af tasterne. Jeg er ekstremt lydfølsom og det her virker bare ikke for mig. Slet ikke. Det skal skiftes med et, der ikke larmer. Snarest.

Strik på engelsk i aften

Inden jeg når så langt, er der dog et par ting, der skal være i orden. Jeg skal have forberedt de sidste ting, inden jeg i aften skal undervise i strik efter engelske opskrifter her i GARNUDSALG.DK. Det er altid så hyggeligt, synes jeg, så jeg glæder mig til at tage jul på den disciplin med endnu et hold kursister.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  21. februar 2018 at 21:01

  også en kærlig hilsen til Ella fra mig, (en af hendes trofaste læsere for mange år siden) Marianne

 • Avatar
  Reply
  Kirsten List Larsen
  15. februar 2018 at 19:50

  Måske en ide for dig: Jeg elsker mit tastatur og min mus i bambus. Lækkert at røre ved og se på og med en rar lyd. Købt i sin tid i Kvickly for 249 kr. Fås nu fx på Amazon. PS Jeg tjener ikke penge på at skrive dette, synes bare du skal kende det, hvis du ikke allerede gør. Jeg bruger mit til pc. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01688TFAS/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1518720292&sr=1-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Bambus&dpPl=1&dpID=51kXoy0KlRL&ref=plSrch

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. februar 2018 at 11:20

   Tak for dit tip, Kirsten. Jeg har fundet et tastatur, jeg kan leve med, men sikke et cirkus… jeg er på nummer to, for det første, jeg købte, larmede simpelthen så meget, at jeg var ved at blive skør ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  15. februar 2018 at 19:17

  Kære Liselotte, jeg har en dejlig og glad plet i hjertet og i maven, når jeg tænker på vores, helt igennem hyggelige dag i går. Sikke en fødselsdagsgave, tak for den, endnu engang ❤️❤️

  • Avatar
   Reply
   Moster Tulle
   17. februar 2018 at 10:53

   Håber, det er OK, at sende Ella en lille hilsen her. Stort tillykke med dagen, håber, du og dine har det godt. Du er savnet i blogland, men omvendt må jeg jo erkende at jeg ikke længere selv kan finde tiden og lysten til at skrive.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. februar 2018 at 11:16

   Det var en virkelig skøn dag, Ella :-)

 • Avatar
  Reply
  diana grønsted
  15. februar 2018 at 16:59

  Kære Liselotte.
  Ella – jeg savner hendes små input om Livets gang i Lidenlund, men det ved du, men et forsinket fødselsdagsknus til hende fra mig. Håber det er ok at sende den via dig her.
  Og jeg skimter en “godt” – kan tolkes på flere måder – brugt Gabs-taske. Jeg har selv 2 – men de er kun i pænt i kampen med alle de andre jeg har, for jeg skifter taske efter farvevalg i mit tøj, Men en kær veninde har kun een taske, og det er også en af arten Gabs, og den bærer tydeligt præg af, at være ene hane i kurven. Men så er man selvfølgelig også fri for, at skulle træffe et valg .-).
  Man må se en sag fra alle sider……….
  Gode tanker fra Diana

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. februar 2018 at 10:37

   Tasken tilhører Ella og ja, det var så hyggeligt, da hun skrev lidt, men livet er ikke en konstant og der skal være lyst og overskud til den slags. Ella har fået verdens skønneste børnebørn og en lille hund, så hendes liv er travlt og dejligt :)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)