11

Vi bor stadig to steder

Vi er nået til det sted, hvor vi – uden at være i nærheden af færdige – kan begynde at flytte tingene ind på plads. Vi bor stadig to steder, for vi har f.eks. intet køkken endnu i hovedhuset, men vi er ved at være rigtig tæt på at have det. Jeg glæder mig.

At bo to steder er en udfordring og logistikken fungerer ikke altid

Vi bor stadig to steder

Nej, nej… køkkenet er i virkeligheden hvidt, men bare beskyttet af blåt plastik, men lidt farve var vel ikke af vejen, eller?

Ude i horisonten vinker tiden til at nyde have og udeliv

Ingenting er på plads endnu, men jeg kan sagtens se omridset af noget, der bliver helt igennem godt, når vi engang når til endelig at kunne indtage det hele for alvor. Lige nu er alle ting bare flyttet ud af lejligheden og her ind, hvor jeg endelig igen har adgang til min computer, hvilket er helt igennem vidunderligt. Så enkelt kan det siges, men det har heller ikke været nogen helt nem opgave, at nå til at sidde her.

Vi spiller Tetris© med hjemmets mange møbler og adskillige var havnet inde på mit værelse, da resten af huset skulle have en omgang, så det krævede en gravko og en stor portion tålmodighed at finde vej ind til det, jeg lige nåede at kalde mit værelse, inden vi gik i gang med det her. Nu er jeg her endelig og jeg mangler fortsat oprydning, men der er så utrolig meget andet, som trænger først, så alene det at have adgang til computeren er tilstrækkeligt til, at jeg nærmest er lykkelig.

En fagmand må der til

Vi har intet TV herinde endnu. Der er en del strøm, der lige skal på plads, men vi får besøg af elektrikeren i morgen og håber så, at der derefter bliver en mulighed for at få sat alting til de rigtige steder. Vi skifter kontakterne ud mange steder og den slags skal selvfølgelig laves af en fagmand.

Hvornår har man nok grydelapper?

Der er nok at gøre, men jeg når faktisk også lidt håndarbejde. Den sidste uges tid har køkkenet langsomt taget form og i takt med det, har jeg hæklet grydelapper.

Søpindsvin i køkkenet

Jeg elsker dem, der kaldes Søpindsvin. Opskriften er fra Tante Grøn og de er både skønne at skue og gode at bruge. Tykke, vamsede grydelapper med god plads til at gribe om alt det varme.

Jeg har hæklet det rosa par i Tante Grøns bomuldsgarn. Sidenhen har jeg fortsat produktionen med vores eget Olines Cotton. Jeg får to grydelapper for den beskedne sum af 13.90 kroner. Der er ingen grund til at beherske mig med den pris, så jeg er i gang med det fjerde par og har ikke tænkt mig at stoppe lige nu. Kenneth er helt eminent god til at smøre grydelapperne ind i alskens sjove sager, så der er hele tiden brug for friske.

Om et øjeblik vil jeg smide alt, jeg har i hænderne og gribe hæklenålen og lade mig selv nyde vejret en times tid. At samle kræfter til næste omgang er noget, der sagtens kan involvere hæklenål, garn og frisk luft. Jeg vil sørge for at gøre det uden dårlig samvittighed over, at jeg ikke bare fortsætter, for min ryg fortæller mig, at jeg SKAL holde pause nu. Jeg er efterhånden blevet god til at lytte til den, for klog af skade bliver man jo nogen gange.

For første gang i denne sæson vil jeg nyde et øjeblik i solen. En, to, tre… og løb, Liselotte!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply
  Britta Andersen
  20. maj 2018 at 09:28

  Så smukke grydelapper, men Tante Grøns pris på opskriften er mig noget svimlende dyr God søndag!

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  9. maj 2018 at 23:23

  Liselotte gi’ mig ikke sådan et chok igen. Troede I havde valgt de blå låger. Det ville ikke under ingen omstændigheder passe ind I jeres ellers gode stil. Har læst med i mange år uden at kommentere, og er meget enig med dig i dine farvevalg, så det var lige ved at vælte mig ned af stolen :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. maj 2018 at 10:35

   Ha ha ha … nej, det er vist ikke lige os med blå låger, men det ville helt sikkert klæde et andet hjem, hvor de var mindre farveforskrækkede ;-)

 • Avatar
  Reply
  VenterpaavinBlog
  6. maj 2018 at 21:01

  Fantastisk mønster, det giver jeg videre til min mor .

  A

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2018 at 08:39

   Man skal altid sørge for, at en mor ikke keder sig ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  6. maj 2018 at 19:16

  Det bliver så godt :-) Og de grydelapper er virkelig skønne.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2018 at 08:38

   Ja, det bliver bare SÅ dejligt. Vi aner allerede konturerne og jeg glæder mig til næste uge, hvor køkkenet gerne skal stå færdigt :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  6. maj 2018 at 14:46

  Det er da noget nær de fineste grydelapper, jeg nogensinde har set. Det bliver skønt for dig, når du snart kan tage sådan et par i brug i dit helt nye køkken :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. maj 2018 at 15:30

   Jeg glæder mig, så du tror, det er løgn, Randi ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. maj 2018 at 14:32

  Jeg håber, at du glæder dig til at vende tilbage til Aalborg, Sidsel og jeg er da sikker på, at vi ses ind imellem så :-) Jeg tror sagtens, at du kan finde ud af de grydelapper :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  6. maj 2018 at 14:21

  Det bliver da helt igennem vidunderligt at få “nyt” hus. Meget lyst og lækkert. De blå låger, jeg tænkte, hvad Søren Liselotte…. men der var så folie… hahaha..
  Jeg fraflytter Skagen og tilbage til Aalborg. Så jeg bor også to steder. Mit liv har været mange år i en Ikeapose. Det er meget slidsomt. Især da mit garnlager er i Skagen. Nu får jeg da heldigvis Gug tæt på.
  Ret fede grydelapper… tror ikke jeg kan finde ud af det. Er det svært? Jeg har svært ved at holde lige kanter, men det her er jo hæklet rundt.
  Jeg vil også nyde vejret med lidt strik. Pøj pøj med dit.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)