4

Træt og varmesløv

Nogle aftener når jeg at blive så træt og varmesløv, at jeg bare falder ned i en stol og venter på, at tiden er inde for det kølige soveværelse og den tynde silkedyne. Sådan var i går lige ved at ende, men jeg nåede at trække mig selv op ved hårrødderne og endda lokke Kenneth med, da jeg besluttede, at jeg måtte ud i landskabet.

Ud at lufte både mennesker og maskine

Raketten skulle luftes. Den er sjovest på de små veje ude bag ved Gug. Himmerlands snoede veje i bakkede landskaber egner sig rigtigt godt til en Alfa Romeo Brera. Det gør mig ør af glæde at trække bilen ud og lægge kilometer efter kilometer bag mig, når jeg kører i så smukke landskaber, som dem vi har lige nu. I går var Kenneth med på passagersædet Selvfølgelig.

træt og varmesløv

En smuk plet

Første stop er et af mine yndlings-steder på landevejen ud mod Nøvling. Her er et lille hjørne, som altid – på en sommeraften – ligger delvist i sol, delvist i skygge. Der er de bløde bakker, jeg er så forelsket i. Her er lærken, køer og i det hele taget bare indbegrebet af Himmerland og jeg elsker denne lille, beskedne plet, så selvfølgelig skulle Kenneth præsenteres for den. Han kan også lide den.

Den er bare smuk.

Bagefter fortsatte vi ud over Vårst, Torderup og Skovstrup, inden vi snirklede ind mod Hadsund Landevej og kørte gennem Gistrup og Nøvling hjem. Solen gik ned, mens vi trillede ad de små veje. Det var så utrolig smukt. Jeg ELSKER at køre aftentur med nedrullede ruder, vind i håret og røde kinder. Den lune aftenluft gjorde godt.

Is er godt på en sommeraften

På vejen hjem købte vi en is. Den smagte fantastisk. Bagefter trak vi torsdag, men måtte til sidst kapitulere og lade dag blive til nat.

WWKIP – World Wide Knit in Public – vi er klar!

I dag er det fredag. Om lidt er det weekend. I morgen strikker vi sammen ude foran Garnudsalg. Jeg glæder mig. Det plejer at være både sjovt og inspirerende.

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Therese
  9. juni 2018 at 09:00

  Det ser simpelthen så smukt ud. Det danske sommerland!

  Jeg kender det med varmesløvhed. Trods heftig udluftning, har vores 1. sal en temperatur på 25-27 grader hver aften. Jeg kan næsten ikke være i mig selv.

  God strikkelørdag, måske jeg også selv skulle nappe en pind eller fem.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. juni 2018 at 14:51

   Jeg kan godt huske hvor varmt der var oppe under taget i vores første hus. Føj, det er ikke nemt at sove så :-(

 • Avatar
  Reply
  Karina Simonsen
  8. juni 2018 at 19:34

  Fantastiske billeder!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)