12

Efter en skøn, produktiv lørdag

Søndag. Efter en skøn, produktiv lørdag, er vi havnet i søndagen. Den er hjertelig velkommen, men måske lidt tidlig, for weekenden måtte godt vare længere. Til gengæld er der nu styr på mit værelse igen og jeg sidder ikke klemt inde mellem poser, reoler, flyttekasser og alt det andet, der havnede herinde, da vi renoverede.

Du tænker nok, at det har jeg været lang tid om at få orden i og du har ret. Vi har spillet Tetris herhjemme og derfor har der ikke været mulighed for at flytte ting ud af mit værelse. Det fik jeg først forleden og så kom der skub i tingene. Det varede kun, til jeg syntes, at det var en god idé at udfordre Anne i hurtigløb på Rødhus strand.

Efter det stunt, har mine bøjede ribben forhindret mig i at gøre ret meget andet end ingenting. Nu har jeg det endelig bedre. Ikke helt godt, men bedre og i hvert fald så godt, at jeg gav den en skalle i går. I dag kan jeg se mit skrivebord. Jeg kan mit gulv. Jeg har fundet ting, der har været væk i måneder. Alt er godt.

Morgenkaffe på den helt rigtige plads

Morgenkaffen bliver indtaget ved skrivebordet med udsigt til kastanjen på gårdspladsen. Jeg nyder, at jeg kan trække vejret for varme, men jeg savner den. Helt vildt! Jeg håber, at den vender tilbage.

Om tre uger starter vores sommerferie. Der må gerne være lidt sensommer med varme og bløde og blide dage tilbage, når vi når så langt. Jeg gider så gerne udelivet både hjemme på Tjørnevang og oppe ved sommerhuset, som endnu ikke har fået sit navn. Bløde, blide sensommerdage med dovne morgener og kaffe på sengen, udflugter, når vi gider og i det hele taget bare dage uden planer. Jeg trænger efterhånden, selvom hverdagen er skøn og jeg nyder hver eneste af dem, jeg er heldig at få del i.

Søndagsyslerne involverer æbler, vanille og makroner af den gode slags

Søndag starter med kaffe, men om lidt skal jeg på æblejagt, for der skal laves gammeldags æblekage med makroner og hjemmegjort æblemos. Vi får gæster i dag og det handler blandt andet om dansk mad. Gammeldags æblekage er dansk og jeg kender ikke mange, som ikke bryder sig om det. De findes. Bevares. Jeg tror bare på det her, så jagten skal sættes ind, for…

Kenneth jagtede æbler i går, men påstår hårdnakket, at de er umulige at finde. Måske har han ret, men jeg har nu tænkt mig selv at indlede jagten om lidt.

Først vil jeg nu alligevel lige nyde, at jeg har generobret mit værelse efter renoveringen – som for øvrigt har højnet min livskvalitet, så du slet ikke har fantasi til at forestille dig hvor meget. Jeg elsker mit værelse og jeg elsker, at resten af huset nu også er hvidt, lyst og let. Det gør godt i min søndags-sjæl.

Må din søndags-sjæl finde noget, der gør ligesådan ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lene Balch
  13. august 2018 at 08:43

  Åh hvor bor I smukt, jeg elsker alle de kig vi får, når I deler. Tak for det .

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. august 2018 at 11:30

   Selv tak og ja, her er dejligt nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Ida
  12. august 2018 at 13:46

  De der lave skabe med jalouxilåger, det har jeg beundret hver gang, du gavmildt har det ud fra privaten.. Det er så smukt et møbel❤️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. august 2018 at 08:45

   Jeg er meget glad for dem. Vi har tre, lave reoler og de rummer så mange ting, at man tror, det er løgn, men allerbedst er de så smukke og gør mig glad hver dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Astrid
  12. august 2018 at 12:41

  Å – det dere kaller gammeldags eplekake kaller vi Tilslørte bondepiker. Smaker nydelig uansett, nå må jeg ut og handle kremfløte…:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. august 2018 at 12:56

   Ja, det smager jo så dejligt, så god tur ud efter fløde, Astrid :-)

 • Avatar
  Reply
  Susanne Blomsterberg
  12. august 2018 at 11:59

  Jeres hus ser virkelig godt ud, kommer der ikke nogle billeder af dit værelse? Kunne godt tænke mig at du havde nogle ideer man kun låne.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. august 2018 at 12:55

   Jo, det kan da godt være, når jeg engang synes, at jeg er landet helt herinde :-)

 • Avatar
  Reply
  visitsen
  12. august 2018 at 11:43

  Elsker de bidder jeg kan se af jeres nye hjem. Ser godt ud.

  Er i øvrigt en af dem, der ikke kan lide gammeldags æblekage (og min søster ditto) – så vi findes. Er dog ret pjattet med “nyere æblekage” – dvs når æblekage lavet med revet æble istedet for mos (og af lidt syrlige æbler) Min mund har brug for noget med mere struktur en mos og flødeskum

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. august 2018 at 12:52

   Jamen, I findes jo! :-) I dag var kriteriet, at det skulle være pæredansk og det er den model bare, så jeg giver den et skud og håber, at den lander smukt :-)

 • Avatar
  Reply
  Bente Knudsen
  12. august 2018 at 10:37

  Tak for dine altid dejlige indlæg. Man bliver så glad af, at læse dem

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. august 2018 at 12:33

   Det var skønt at læse. Tak, Bente :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)