13

Vi samler op på små, forsømte projekter

Vi holder ferie. Sådan en af de ferier, hvor vi samler op. Vi samler op på små, forsømte projekter, hinanden, oplevelser der aldrig blev, udflugter vi drømmer om og så alt det derimellem.

Ved enhver given lejlighed, er vi i Rødhus. Midt i klitterne sidder jeg ind imellem og glor lige ud i luften, mens jeg indretter små hjørner med plaider, puder og skønne romaner, sjove spil og bunkevis af andet – i hvert fald fantaserer jeg om, hvordan alting kan blive, for der er et stykke vej endnu …

Vi samler op på små, forsømte projekter

Siden billederne ovenfor er der lagt ny el overalt. Der er truffet beslutning om, at det med loft til kip ingen mening giver, når der først kommer den mængde isolering på, vi ønsker os, så vi kan bruge huset året rundt. Vi lukker igen og laver et træloft med forskallingsbrædder, vi maler hvide.

Ikke en væg kommer der op …

Vi fjerner de fleste vægge indvendigt og efterisolerer. Der er bestilt nye døre og vinduer og truffet endelig beslutning om, at vi dropper enhver form for vægge. Åbent plan er vejen frem, når man har så få kvadratmeter at lege på, så vi gør i stedet det, at vi placerer køkkenet som en halvø ud fra døren til højre på øverste foto. Det er væg nok. Basta.

Så går jeg en tur …

Sommerhuset ved Vesterhavet

Der er så utrolig pænt deroppe og jeg tager mig selv i at blive meget rørt af at forstå, at det er mit sted nu. At jeg fremover har en plet lige her, hvor jeg intet andet kan høre end Vesterhavets brusen. Jeg falder helt til ro både udenpå og indeni. Jeg bliver blid og det er sikkert rart for flere end mig ;-)

Jeg nyder, at glæden, jeg mærker indeni, forlængst er landet i Kenneth, som nu har fået et af sine helt store ønsker opfyldt med sommerhuset ved Vesterhavet.

Mange projekter er ikke mine projekter

Fordi jeg ikke kan noget som helst med mit slidte bevægeapparat, er jeg nogen gange mere i vejen end til hjælp. Så snupper jeg bilen og kører ned i strandkanten og nyder, at det er en mulighed.

Der er stille nu, når vi lige fraregner lyden af havet. Stort set ingen mennesker er her mere. Det skete fra den ene dag til den anden for nogle uger siden. Fra at være et område tæt pakket med feriegæster, er det nu bare et lille, stille sted med næsten ingen liv. Jeg elsker begge dele.

Jeg elsker at holde ferie og jeg elsker vores nye, skønne sted gemt inde mellem klitterne midt i ingenting.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  14. september 2018 at 19:27

  Puha Liselotte.
  Jeg tager hatten af for jer.
  I har lige ligget i ” ruiner” på tjørnevang pga af nyt køkken og nu fortsætter I med sommerhus.
  Hold nu op, hvor får I den energi fra
  Ønsker det bedste for jer med jeres drømmested af et sommerhus

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2018 at 12:48

   Det ender så dejligt, så vi slet ikke kan vente, Marianne, så tak for ønskerne for vores lille vestvendte sted :-)

 • Avatar
  Reply
  Signe
  14. september 2018 at 18:14

  Synes stadig, det er så fantastisk for jer. Vi har også støt og roligt fjernet de vægge, vi nu kunne, i vores faste bolig. Den har 1. sal, så det bliver ikke så mange, men sikke en forskel :) Og så glæder jeg mig til at gense Vesterhavet i oktober. Det må være mindst 30 år siden, jeg sidst har set det… Har det jo med at tage den anden vej over på yndlingsklippen i øst ;)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. september 2018 at 12:46

   Jeg håber det bliver et gensyn med Vesterhavet, der bringer dig glæde. Jeg elsker det. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg nu får en plads lige ved siden af det :-) Det lyder skønt med væltede vægge. Vi har jo stort set ingen tilbage her i huset og vi nyder det lys og den luft, det giver :-)

 • Avatar
  Reply
  Strikkelise
  14. september 2018 at 16:29

  Gratulerer med sommerhus! Det blir fint å følge med på oppussingen. Så flott panel på utsiden, har ikke sett typen med halvrunde stokker utenpå plankene før. Det er så mange vakre svarte (sorte) danske sommerhus. I Norge har vi ikke svarte sommerhus ved sjøen, bare på fjellet.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. september 2018 at 17:35

   Tak, vi er meget glade for stedet og kan næsten ikke vente, til vi skal begynde at bruge det for alvor :-)

 • Avatar
  Reply
  ilsearanti
  13. september 2018 at 16:28

  Hvor bliver det godt! Det er en fornøjelse at få lov til at følge lidt med på sidelinjen og mærke glæden helt ud igennem skærmen. Det minder mig om, da jeg landede i mit hus her på Samsø for 15 år siden til oktober. Jeg var så dybt taknemmelig, lykkelig og forundret over, at nu skulle jeg bo her omgivet af stilhed, og hvor jeg på få minutter kan gå ud til havet hver eneste dag. Til lykke til jer med også at få jeres drøm opfyldt. Vesterhavet og klitlandskabet er så skønt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. september 2018 at 18:56

   Tak skal du have, Ilse og jeg er sikker på, at følelserne er de samme. Ren glæde :-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Moll
  13. september 2018 at 10:46

  Tillykke med huset – det skal nok blive godt! I opdager helt sikkert, at det er lige så skønt opholde sig i huset en kold vinterdag som en sommerdag – også i regnvejr!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   13. september 2018 at 11:40

   Jeg er helt sikker på, at det er skønt på alle årstider, Fru Moll :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. september 2018 at 10:28

  c

  • Avatar
   Reply
   Lene
   13. september 2018 at 10:39

   Øh ved ikke lige hvad der skete med min kommentar.
   Jeg er så glad på jeres vegne, at I har fundet jeres hus med plads til fordybelse og ro og lange gåture. Du ved jo at jeg også mærkede det med det samme, vi havde købet sommerhus, at her fandt jeg fred i hjertet og ro i hjernen.
   Håber vi snart kan ses igen :-)

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    13. september 2018 at 11:39

    Det bliver så dejligt at tage hul på det sommerhusliv og jeg glæder mig sådan :-) Jeg håber også, at vi snart ses, Lene :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)