14

Hipster Shawl er endelig færdigt

Endelig kom jeg i mål med et stykke strik, der ærlig talt har været lagt væk mere end en gang, fordi der hele tiden er kommet nye og sjovere projekter forbi mine strikkepinde.

Hipster Shawl er endelig færdigt. Vidunderligt, stort, tungt og blødere end blødt ligger det allerede og varmer på mine skuldre.

Hipster Shawl er endelig færdigt. Vidunderligt, stort, tungt og blødere end blødt ligger det allerede og varmer på mine skuldre.

Tungt, blødt og varmt som bare pokker

Jeg er vild med det. Det er nummer to af slagsen og denne gang har jeg valgt at strikke det i Manos del Uruguay’s kvalitet Maxima. Det har givet et sjal, der er tungt, blødt og så dejlig varmt, at det bliver en tro følgesvend på kontoret gennem hele efteråret og vinteren.

Det har været længe undervejs, fordi jeg har lagt det til side til fordel for andre projekter. Jeg vidste, at dette ikke kom i brug før senere, når jeg ind imellem lagde det væk og tog fat i andre stykker strik og jeg havde jo ret. Det har været en vidunderlig og meget varm sommer. Selv ikke sommeraftenerne har været af en sådan beskaffenhed, at det ville have givet mening med Hipster om skuldrene.

Fryns, Liselotte. Fryns og masser af fryns …

Det er som sagt anden gang, jeg strikker sjalet. Jeg er vist vild med frynserne. Denne gang har jeg valgt at lave dem et godt stykke længere, end opskriften angiver. Jeg elsker dem.

Kryds på kryds på kryds på… Hipster Shawl bliver en yndling

Det der gør Hipster særligt, er de lange rækker af krydsede masker. Jeg synes, at de er så smukke og dekorative, men hold nu op, som jeg har været træt af dem på de sidste omgange. De tager en evighed. Sådan er det, så det er med at finde tålmodigheden frem.

Jeg er allerede temmelig vild med det. Jeg vaskede det i går og har lige sat frynser på, inden jeg tog fotos. Nu lægger det om mine skuldre og det kommer ikke af igen foreløbig. Jeg er vild med det!

Læs mere her, hvis du er interesseret i fakta :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide