10

Coco før Chanel og så lige en Getting Warmer

Solen står på lur og bryder næsten igennem her omkring frokosttid, men det lykkes ikke helt. Der er koldt her på hjørnet, hvor jeg sidder. Jeg bruger gerne uld allevegne, når vi rammer efteråret. I dag er ingen undtagelse. Min Siri og en af mine efterhånden fem Getting Warmer. Ikke denne med guld, men en af de andre. En blå. Jeg elsker dem alle, men den blå passede lige i dag.

Coco før Chanel og så lige en Getting Warmer

Der er altid plads til en til …

Jeg strikker Getting Warmer. Mere end én og stadig til samlingen, som endnu ikke er komplet. Åbenbart.

Det er hyggeligt strik og helt uden at bruge hjerne. Det er bare derud af og resultatet er skønt. Jeg strikker den i alle mulige og umulige rester og farver. Der er altid plads til en til i garderoben og rester har jeg nok af. Jeg nænner ikke at smide garn ud, så der er en anselig samling, som ind imellem doneres til steder, der formår at få gode og meningsfulde ting ud af dem.

Helt og aldeles gratis

Opskriften er gratis, men kræver, at du er frisk på at strikke på engelsk. Den er meget nem og jeg er sikker på, at du sagtens kan bide skeer med den, hvis du har ork til det. Den er verdens bedste afslapningsstrik og jeg elsker at have en mellem hænderne, når jeg snupper en film eller en af de serier, jeg elsker.

I går så jeg Coco før Chanel på HBO. En dejlig film. Rolig og med smukke billeder. Jeg nød den og jeg strikkede naturligvis imens :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Inge
  14. november 2018 at 11:11

  Super tak for svar – kigger sikkert forbi

 • Avatar
  Reply
  Inge
  11. november 2018 at 19:30

  Jeg har lige downloaded opskriften og tænker at den en god til mit engelske jomfrustrik – hvilket garn har du brugt ?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   12. november 2018 at 08:51

   Jeg har brugt noget garn fra Lana Grossa, som foreløbig kun er at købe i vores fysiske butik :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte Jensen
  9. november 2018 at 11:19

  Hej. Opskriften på halsvarmeren ligger i dansk oversættelse på den side, der hedder ‘Strikkeglad’. Der hedder den ‘varm hals’
  Jeg strikkede den sidste vinter – den er skøn.
  mvh Lotte

 • Avatar
  Reply
  Mette Sonne
  8. november 2018 at 17:20

  Hej Liselotte du er vist en frossenpind ikke sandt? Har du prøvet at købe og bruge uldent undertøj? Hvis ikke, så kan jeg varmt :) anbefale dette firma, som sælger ganske gode og så varme produkter af det blødeste merino til inderst inde – og jeg garanterer dig, du vil IKKE fryse mere http://Www.dillingunderwear.dk knus fra Mette fra Vestbyen

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. november 2018 at 09:22

   Jeg synes nu ikke, at jeg er en frossenpind, men på kontoret kan jeg ikke holde varmen, så måske jeg skulle tage et kig på noget uld. Det vil da være passende :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita Jensen
  8. november 2018 at 16:27

  Den skal jeg da lave – tak for at pege den ud til mig!

 • Avatar
  Reply
  Tina melton
  8. november 2018 at 14:33

  Hvis du får trang til at donere garnrester igen – så er Darum Børneby de glade modtagere. Vi har en ressourcebank som består af mødre og bedstemødre der i perioder deltager i Håndværk og Design og lærer børnene at strikke og hækle. Ellers kan de stakkels lærere jo ikke nå hele vejen rundt til alle børn så på denne måde lærer de det meget hurtigere og bedre. Og det er vi nogen der sætter gevaldig pris på

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. november 2018 at 14:36

   Sikke da en god idé, Tina :-) Jeg har desværre allerede faste aftagere :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)