8

Januar viser tænder

Januar viser tænder. I Himmerland får vi både sne og frost, så Raketten protesterer og højlydt fortæller mig, at den er vant til varmere himmelstrøg. Batteriet dør, før jeg når at tælle til ti, men jeg ved det og er forberedt, så jeg lader op i nattens mulm og mørke. Tag den!

Det er ikke kun min bil, der protesterer. Min hud er gået i strejke og nægter at samarbejde. Den er tør og skriger konstant på mere fugt på trods af fugtmasker, fede cremer og masser af indvendig vanding. Intet gør den tilpas eller tilfreds, så jeg lever med, at den er tør og træt. Mit gode humør kan vel kompensere.

Januar viser tænder

Sol og plastikposer

Solen er nu alligevel kommet frem af sit skjul, men der er ingen generende varme derude. Smukt, men koldt, er Himmerland i dag. Jeg sidder indenfor og ser det og jeg sprætter plastikposer op og hænger dem i de nye vinduer, som STADIG mangler fuger, spartel og maling, så jeg endnu ikke er kommet det mindste på plads og da slet ikke med persienner. I morgen og torsdag lover de, at de gør det hele klar, så jeg endelig kan finde mine fødder igen. Jeg glæder mig.

Min udlængsel vokser i januar, når dagene er grå og ens. Så længes jeg mod eventyr. Jeg får lyst til at sætte mig bag rattet og køre sydover. I dag bliver turen kort. Den går hjem til Tjørnevang. Det er sådan set også fint med mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Donald
  4. februar 2019 at 03:32

  Allerede sidst i Januar er dagene mere end en time længere, men kulden tiltager jo som bekendt i februar. Måske skal vi være glade for at det ikke er koldere. Hvis man var taget til Tyskland eller Østrig sidst i Januar havde man fået isnende kulde (men til gengæld masser af herlig sne!)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. februar 2019 at 10:23

   Ja, der er ingen grund til at klage. Jeg elsker frost og sne, så jeg savner lidt mere af det, men jeg er ikke god til blæst. Det er nok det vejrfænomen, jeg er mindst begejstret for ;-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  29. januar 2019 at 18:08

  Minus 27 her ved Lillehammer i Norge og det er kaldt. Koselig å lese bloggen din. Jeg får hjemlengsel. Vokst opp i Hobo men flyttet til Norge i 1984.
  Ha en fin kveld

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. januar 2019 at 14:01

   Ja, det er koldt. Vi flyttede i 1984 på årets koldeste dag, hvor det frøs 27 grader, så ja, det er virkelig koldt. Godt det ikke fryser så meget hernede i dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  29. januar 2019 at 16:41

  Her er det sæson for dårlige hårdage Det er flyvsk og umuligt at styre når det er frostvejr, selvom det bliver tilført alverdens cremer og olier.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. januar 2019 at 14:00

   Samme her, Mette – men var det alene bare håret, der teede sig ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karen Schanke
  29. januar 2019 at 15:13

  Her i Kristiansand, Norge er det minus 10 og jeg har vært på skitur. Fri fra jobb på barneavdelingen på sykehuset. Nå har meg og min venninne akkurat bestilt tur til Italia i april så jeg Gleder meg SÅÅ mye.Skjønner godt din utferdstrang !! Måtte kjøpe påskelilje i dag. Selv om frost og vinter er vakkert lengter jeg etter våren !!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. januar 2019 at 15:47

   Åh ja, Italien… jeg håber snart, vi skal derned. Godt nok i forbindelse med arbejde, men det er dog et eventyr alligevel. Hvor er det dejligt for dig med en fridag :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)