14

Så gik der lige alt, alt for lang tid

Så gik der lige alt, alt for lang tid, inden jeg fik en chance for at komme indenfor på siden her igen. Jeg savner at skrive hver dag. Jeg vil så gerne, men omstændigheder i virkeligheden har forhindret mig, hver gang jeg prøver igen at blive stabil. Også i denne uge har det været svært at få lov, men jeg giver ikke sådan op.

Den dejligste weekend i gode venners lag

Vi havde en skøn weekend. Fyldt med de dejligste gæster og siden afslapning. Begge ting var noget, vi trængte til, så vi var svært tilpasse hele weekenden igennem.

Kenneth stod i køkkenet. Det er altså bare det, der bedst kan svare sig, hvis vi skal ramme det der sted, hvor Michelin-stjernerne burde falde i lind strøm.

I denne weekend fik vi først håndrørt tatar af oksemørbrad og siden Beef Wellington. Det smagte, så jeg ville ønske, at jeg kunne spise, til fadene var tomme.

Så gik der lige alt, alt for lang tid

Søndag gik med at restituere

Søndagen brugte vi på at samle kræfter efter en lang uge. Vi lavede ikke ret meget og nåede ikke engang op omkring sommerhuset, for der var ikke kommet linoleum til vores bordplader endnu. Vi blev hjemme og hyggede med ingenting. Snakkede, spiste lune boller med ost, lyttede til radio, læste lidt og så strikkede jeg naturligvis.

Jeg arbejdede på min Corstorphine

Jeg ville så gerne være færdig med trøjen og jeg var tæt på målet, da jeg tog fat i de sidste pinde søndag eftermiddag. Indenfor nogle få timer lå den i vaskemaskinen og vuggede og siden blev den lagt til tørre.

Tirsdag morgen var den tør. Siden har den stort set ikke forladt min krop. Jeg elsker den og jeg er glad for at få endnu en varm trøje, så min Weatherman kan få en afløser.

Corstophine er endnu en trøje strikket i Lettlopi og jeg elsker det garn!

Mange synes, at det er alt for kradst, men jeg elsker den rå naturuld fra Island. Den er solid, slidvenlig og varm som bare pokker. I går endte jeg i trøjen i stedet for min frakke, for der var nærmest forår i luften og jeg nød, at den var tilstrækkeligt til at holde varmen.

Ella og jeg var på tur

Ella og jeg var inviteret til Hune op i Lenes sommerhus og den slags er vi ikke sene til at sige ja tak til. Vi hygger os nemlig altid sådan og i går var ingen undtagelse. Lene forkæler os altid voldsomt med skøn mad, opmærksom opvartning og allerbedst virkelig godt selskab. I går var ingen undtagelse.

Jeg nød dagen

Jeg elsker sådan nogle dage og jeg nød stort at være i deres dejlige selskab. På vejen hjem kørte Ella og jeg lige indenom sommerhuset. Linoleum var ankommet og nu skulle det lige skæres til og så ellers hvile, til vi har tiden til at lime det.

Ella fik det gode hjørne lige i solen, mens Kenneth og jeg skar linoleum. Bagefter kørte vi hjemad med en lille afstikker indenom en god blomsterhandler, vi har lige i nabolaget deroppe.

Endnu en perfekt dag, hvis du spørger mig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  sadyhr
  27. marts 2019 at 17:06

  Hvorfor putter du trøjen i vaskemaskinen til at starte med? Og med – hvis noget – hvilket vaskepulver?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. marts 2019 at 12:00

   Det gør jeg dels for at starte med en frisk og ren trøje. Jeg har siddet med strikketøjet mellem hænderne i mange timer, ligesom det har været med alverdens steder, hvor det har ligget på mange forskellige flader. Jeg gør det også, fordi maskerne lægger sig pænt til rette ved den første vask, så slutresultatet bliver smukt og tilfredsstillende. Jeg vasker altid med uldvaskemiddel.

 • Avatar
  Reply
  berit pedersen
  1. marts 2019 at 21:57

  Hej Liselotte :) Super hyggelig blok du har – meget indspirende på flere måder. Fandt dig for noget tid siden, da jeg søgte på en bestemt trøje – og faldt for en sort/hvid poncho-lignende trøje du havde lavet, jeg har dog aldrig fået den strikket – da jeg er meget “uld-kradse-sart”. I dette opslag er jeg blevet meget nysgerrig på dine borde der skal beklædes med linoleum :) Bor selv i et 50’er hus hvor næsten alt e fra 1953 da uset blev bygget – nu er køkkenbordet desværre blevet vandskadet omkring vandhanen og skal derfor skiftes. Den bordplade som ligger på idag, er den originale – en linoleums-belagt plade med en flot påskruet egetræsliste. Kunne godt tænke mig noget lignede og tænker om jeg kunne inspireres her på din side :) Er det noget vi kommer til at høre mere om, se billeder fra processen?

  Mange hilsner fra Berit

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. marts 2019 at 09:57

   Jeg har skrevet i første kommentar her på siden, hvad det er for et produkt, vi anvender. Prøv at tage et kig på det, Berit :-)

 • Avatar
  Reply
  Jytte Petersen
  1. marts 2019 at 19:11

  Hej Altid god læsning på denne side Tak for det……

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. marts 2019 at 09:38

   Tak for kommentaren, Jytte :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  1. marts 2019 at 14:49

  Flot trøje.

  Strikkede en tunika/ kjole i garnet for år til bage. Brugt flittigt fordi vi havde en lang kold vinter.

  Og hyggelige dage du har haft. Det er balsam for sjælen Liselotte:)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. marts 2019 at 09:21

   Der er en særlig varme i det garn, Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  1. marts 2019 at 05:03

  Bare lige to ting:
  1) Du tager fantastiske billeder, – det er SÅ inspirerende.
  2) Du laver det lækreste strik, – det er SÅ inspirerende.
  Det er godt, at du også kommer forbi bloggen engang imellem. Tak.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. marts 2019 at 10:12

   Tusinde tak for de dejlige roser, Eva :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. februar 2019 at 19:31

  Og den trøje klæder dig så godt. Tusind tak for jeres besøg, jeg lever højt på det endnu :-)
  Sikke en kok, du er gift med, lækker menu.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. marts 2019 at 10:06

   Tak Lene og ja, det var bare en hyggelig dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Jannie
  28. februar 2019 at 18:30

  Hej Liselotte.
  Vil du fortælle lidt mere om det linoleum, I har købt?
  På forhånd tak.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. marts 2019 at 10:06

   Vi har købt Forbo Furniture Linoleum og det har været nemt at arbejde med, så det tegner fornuftigt :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)