8

Uanset hvor mange gange

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det. Uanset hvor mange solnedgange, jeg nyder ved Vesterhavet, bliver jeg aldrig træt af det. Uanset hvor mange, jeg møder i sommerlandet, bliver jeg aldrig træt af det.

Jeg hilser på de mennesker, jeg møder hver aften. Jeg hilser på ham, der betjener iskiosken ved stranden. Jeg smiler til alle, jeg passerer. Jeg ligner en sommer, når jeg går rundt. Jeg kan se det på folk, for de kommer til at smile hvad enten de vil eller ej. De kan ikke lade være, for jeg stråler. Jeg ved det, for jeg kan se det i deres ansigter. Jeg er glad helt ned i storetåen. Så banalt er det. Ingen magi her. Bare ren glæde ved livet.

Jeg forlader stedet om morgenen

Jeg vågner til natur. Klitlandskab, fuglefløjt og ellers stilhed. Jeg vågner til sol. Jeg vågner til en morgentur ud i verden med Oskar. Vi går begge, som Vorherre skabte os. Bagefter bader jeg, drikker kaffe og trisser rundt og bare er. Langsomt, men sikkert tager jeg hul på dagen.

Jeg tager afsted om morgenen med et kig over skulderen og glæden ved at vide, at jeg skal gense stedet igen til aften. Har jeg god tid, vender jeg stranden, inden jeg kører. Bare fordi jeg kan.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

En gammel herrecykel og nogle timer senere …

Kenneth finder de gamle cykler fra garagen frem. Han køber nye ventiler, skruer og regerer. Så cykler han. Ned på stranden.

Jeg følger efter i Brera’en. Jeg cykler ikke særlig godt. Mine ben bliver trætte, før jeg gør og jeg bliver så ynkelig, når krop og hoved ikke hænger sammen, så der er ting, jeg sparer mine omgivelser for, men Kenneth er fast besluttet på, at også damecyklen skal renoveres og så gider han, at jeg bliver ynkelig. Siger han …

Mens jeg venter, trækkes min Alfa Romeo med mig

Brera’en trækker på alle fire hjul, så jeg har stor glæde af den på stranden. Jeg elsker at køre dernede. Ikke vildt, som du måske tror, men stille og roligt. Det handler mere om, at jeg kan køre, hvor jeg vil, end det handler om fart. Vi forcerer sammen det meste.

Når jeg er nået et stykke ud af stranden, standser jeg. Jeg samler til huse. Jeg sanker drivtømmer og smukke skaller. Hjemme borer jeg huller og trækker fiskesnøre gennem.

På kanten af huset hænger nu de fineste minder om denne eller hin dag i morgensol eller en aftens blå time. Begge dele elsker jeg.

I morgen fortsætter jeg lykkeligt med at gøre lige akkurat det samme …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Emma
  21. juli 2019 at 08:55

  Wow det ser skønt ud. Troede dog først, det handlede om biler, da det første billede, jeg så, var af bilen. Haha!

  https://badut-spring.blogspot.com

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. august 2019 at 22:20

   Det er da forståeligt, at du troede det og jeg kunne også have fundet på at lovprise min bil i en indlæg her, men det gjorde jeg altså ikke denne gang ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  17. juli 2019 at 18:27

  Lyder da så dejligt. Ja man kan sidde i minutter / timer bare og kigge ud over havet. Man får sådan en velsignet ro i krop og sjæl.

  Lige om lidt, helt præcis på lørdag kører vi til Jegum, tæt på Varde og Esbjerg for at holde ferie. OG jeg glæder mig.

  Så har vi ferie. Så skønt.

  God sommer til dig og dine kære.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juli 2019 at 10:15

   Rigtig god ferie til jer, Marianne. At holde ferie i Danmark er nu også utrolig dejligt, når sommeren ellers arter sig :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  16. juli 2019 at 21:11

  Hej Liselotte, jeg forstår din glæde ved Vesterhavet, vi har lige tilbragt en uge på Svinkløv Camping, og vi kørte ture både mod nord og syd. Vi besøgte, Rødhus og Blokhus, og vi var også i Hanstholm og Klitmøller. Desværre blæste det en hel pelikan et par af dagene, så turene til stranden blev den rene sandblæsning. Jeg elsker også at finde drivtømmer, skaller og fine sten, som kommer med hjem som de skønneste, gratis, souvenirs.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   18. juli 2019 at 10:14

   Hvor skønt med sådan en ferie, Ulla og vejret må man bare indrette sig efter. Det er fantastisk det meste af tiden, men ind imellem må man trække indenfor og finde på indendørs sysler :-)

 • Avatar
  Reply
  Elin Salvesen
  16. juli 2019 at 18:12

  Vidunderlige innslag i hverdagen og i ferien! Takk!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)