8

Regn, regn & atter regn

Der har været udsigt til regn hele dagen. Det er en svag omskrivning af sandheden, for klokken 5.37 var jeg ude med Oskar og da var der det smukkeste solskin. Siden faldt jeg i søvn igen og da jeg vågnede, regnede det og har gjort det siden med skiftende intensitet.

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Vi har forskanset os

Vi forskansede os indenfor. I ly og med kaffe på koppen, har vi tilbragt dagen med det rene ingenting. Jeg har strikket lidt. Siden har vi spist frokost og efter den tog først Kenneth en lang lur og siden mig en endnu længere lur. Faktisk er jeg først blevet vækket her 18.30. Jeg må have trængt. Regn gør den slags ved mig.

Inden da har jeg brugt dagen på blandt andet at lytte til podcasten Den danske seriemorder af Sebastian Richelsen. Normalt ville jeg måske ikke have valgt den som underholdning en regntung onsdag i sommerhuset, men hver aften lytter vi til podcasten Myrdet af Richelsen & Grau, hvor netop Sebastian Richelsen og Anders Grau deler deres fascination af seriemordere og så faldt denne lige for. Den er spændende, hvis du spørger mig og skræmmende, fordi den sandsynliggør, at der findes seriemordere i Danmark og også minder mig om, at der går mordere rundt blandt os, som endnu ikke er fanget.

Regn, regn & atter regn

Opholdsvejr har der også været

Når vejret kortvarigt har tilladt det, er vi rendt af huse. Ud for lige at lufte og klare hjernen og røre benene. Det er blevet til meget, meget lidt, for som sagt har regnen silet ned hele dagen.

Jeg håber ikke, at det her vejr er kendetegnende for vores sommerferie, der venter lige om hjørnet. Jeg ville sætte stor pris på tørvejr. Det behøver ikke være meget varmt, men sileregn kan jeg undvære, fordi det gør udeliv så besværligt. Ikke umuligt. Bare besværligt.

Besværligt gider jeg ikke i min ferie. Der vil jeg gerne have udflugter i tørvejr. Aftener ude i tørvejr. Dagtimer ude i tørvejr. Strandture i tørvejr. Aftenbade i tørvejr.

I år er det ikke en mulighed at stikke af. Tak for kaffe, siger jeg bare med den vejrudsigt …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Gitte Schmidt-Pedersen
  8. august 2019 at 06:16

  Tak for endnu et inspirerende indlæg… ønsker dig det dejligste solskin :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. august 2019 at 07:12

   Tak Gitte, det kunne jeg bruge. Masser af solskin til udetimer :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  7. august 2019 at 22:14

  På sydhavsøerne, lolland, sol og en lille dråbe der ikke er værd at nævne. Og nyder de sidste ferie dage med at hækle gopler til for tidligt fødte babyer

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. august 2019 at 07:11

   Skønt for jer og ja, nyd endelig de sidste dage :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Asmussen
  7. august 2019 at 21:21

  Er på prøve som familie for en teenager landseer han Louii på 53 kg og 14 mdr. Han er det dejligste en hund kan være, når den skal være min følgesvend – også ved at vise lidt frækhed man er vel teenager og tonsenysgerrrig på livet, men nok allermest på ens nye madmor, hvis sanddaler er trådt af utallige gange allerede på de 14 dage kræet har været her. Han har lavet nye steder i mit hjerte og det trængte jeg til. Min mand tør lige så stille op :-D Så det med regnen er bare en biting her i første uge af vores ferie. Bade kan vi jo også, våd er vel våd ;-) og landseeren er en vandseer eller smatseer. Louii svømmer rundt om mig lige så forsigtigt – ingen skrammer af de kæmpepoter, han holder sig. Han nusser mig endda i håret…..Gemalen er endnu ikke misundelig! Det var bare et par ord om regn, åh ja græsset skal ikke slås så længe det er vådt og så kan vi nøjes med lidt af det og lade resten gro i biodiversitetens hellige navn :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. august 2019 at 07:11

   Ja, der er heldigvis plads til at nyde på trods af regn, men tre uger med mest af den, ønsker jeg nu alligevel ikke. Sådan er det bare – og tillykke med din nye, gode ven :-)

 • Avatar
  Reply
  marianne lundholm
  7. august 2019 at 19:34

  åska å regn här i mellersta Sverige, var tog sommaren vägen

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. august 2019 at 19:50

   Lad os håbe, at den finder tilbage, Marianne :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)