13

The Leverpostej Meme

Jeg har modtaget de 3 spørgsmål fra ophavsmanden til danmarks mest nationalistiske meme – jeg er iøvrigt HELT sikker på, at det er bevidst almennyttigt og ikke mindst baseret på en større empirisk undersøgelse. Jeg vil dog selv nægte nogensinde at have været del af en sådan.

Hvad betyder leverpostej for dig?

Leverpostej er lækkersøvnig, Bio 5, hede kys, dalende sne og Stryhns på nybagt varmt franskbrød. Mine søndage indeholdt alt det i en lang periode, hvor traditionen blev, at flokken af kammerater mødtes til eftermiddagsforestillingen inde i Bio 5, hvor vi med usvigelig sikkerhed ville spolere ethvert forsøg på at nyde filmen både for hinanden og for resten af publikum. Vi var mere end halvslatne efter en oftest temmelig hård weekend tilbragt på Jomfru Ane Gades skumle værtshuse, så det var tiltrængt med biografmørke, ligegyldig underholdning og de efterfølgende lune skiver franskbrød med Stryhns, som skulle give os livet tilbage. Det lykkedes, som du ser…

Med 2 børn må der blive smurt et rimeligt antal leverpostejmadder – hvor mange blev det til i 2004?

Hvis jeg skal komme med et kvalificeret bud er det omkring 100 halve. Ældste er gourmet og nægter pure at indtage leverpostej. Yngste er aldeles uberegnelig og derfor varierende interesseret i en af de danske nationalspiser.

Leverpostej og erotik. Kan det forenes?

Jeg er åben for forslag, men jeg vil forbeholde mig retten til fortsat at forholde mig tvivlende�

The Leverpostej Meme – reglerne:

1. Vil du være med, så læg en kommentar med beskeden “Tag mig, leverpostej!”.
2. Herefter vil du modtage 3 spørgsmål om leverpostej fra mig.
3. Besvar spørgsmålene og post dem på din weblog.
4. Publicér disse regler under din egen besvarelse.
5. Bloggere, der i kommentarsporet beder om det, skal du maile 3 spørgsmål om leverpostej.

Du vil sikkert også kunne lide