Tæerne i Vadehavet

Tæerne i Vesterhavet

Jeg er på ø. Jeg er på ø uden net. Jeg er ude, hvor vipstjerten bor og stæren holder sommerferie. Jeg er derude, hvor østers trives og hundestejlen svømmer om kap med strømmen. Derude hvor solen skinner gavmildt, mens strikkepindene glimter og blinker. Jeg har fået jackpot og jeg er i gang med at formøble gevinsten.

Mens jeg har tæerne i Vadehavet, må du have en vidunderlig weekend. Vi ses på den anden side af Fanø ♥

Mariajakken

Onsdagsstrik

Jeg havde planer om ude-strik i dag, men det var kun strikketøjet, der blev luftet. Til gengæld er jeg nogenlunde på højde med situationen og egentlig klar til en lille uges Fanø. Jeg glæder mig bare sådan, for jeg glæder mig til og over, at vi er en stor flok kvinder, som alle gerne vil holde fri og derfor har vi fordelt de næste dages måltider mellem os, så vi på skift er ansvarlige for mad og ellers kan slænge os, hvor livet byder sig mest indbydende til iført solbriller (selvfølgelig får vi brug for dem) og strikketøj.

Jeg glæder mig til at være midt i en natur, jeg elsker. Jeg glæder mig til traveture langs med og ved stranden. Jeg glæder mig til at have muligheden for at smutte ned og se en solnedgang og jeg er sikker på, at både vin og boblerne, jeg medbringer, kommer til deres ret i de Lodne Bjerge, hvor jeg skal holde hus med underpermissionerne og traveskoene.

Jeg har mere end et strikketøj med. Faktisk medbringer jeg latterligt meget garn, men jeg kan slet ikke bestemme mig og tænk om jeg fik lyst, men ikke havde taget med…

Onsdagsstrik

Jeg strikker på Mariajakken og jeg får lavet den mest luksuriøse version, du overhovedet kan forestille dig. Jeg strikker skiftevis i to tråde Cashmere/Silke og en tråd Alpaca Surpreme Once og den bliver blød som smør og let som en fjer. Jeg er helt tændt på at få den strikket færdig, for den er über-lækker ♥

Jeg har en grå sweater i den bløde alpaca på pindene også. Sådan en florlet og grå en af slagsen og helt enkel – strikket oppefra og ned og med raglan, som jeg elsker mine strik. Derudover har jeg et lille tørklæde i gang og vel egentlig også med, så jeg kunne strikke alpaca-sweatre til det meste af Fanø, men man skal jo ikke gå ned på garn til en Strikkefestival, vel? ;-)

Hatten af chicks

Hatten af chicks – I er for seje!

Strik med havudsigt

Vesterhav

Lige om et øjeblik har jeg tæt på udsigt til havet. Meget tæt på. I gå-afstand. Det glæder jeg mig meget til, for jeg elsker havet og jeg elsker at strikke og jeg elsker at være i godt selskab og alt det, er der planer om i nærmeste fremtid. Jeg skal bo i lodne bjerge og ondulere alpaka. Jeg skal drikke te, bage boller og lave curry. Jeg skal trave Fanø tynd og stranden bred. Jeg skal bare sådan hygge mig og suge til mig af al den stemning, så mange beskriver med begejstring, når de har været af sted på Strikkefestival. Jeg skal se strik i mange varianter. Jeg skal beundre farver, materialer og teknikker.

Måske skal jeg handle lidt. Jeg skal strikke. Måske skal jeg hækle. Jeg skal deltage i og selv afvikle workshop, men på helt privat basis og det glæder jeg mig til. Det bliver vidensdeling, som jeg holder af den. Den slags som deles, fordi man kan og har lyst. Begejstring er benzinen og at videregive viden er belønningen. Vi skal have fat i både strikke-teknikker, tekniske hjælpemidler og sågar også – har jeg ladet mig fortælle – voks og farve, men det tænker jeg ikke har relation til vores håndarbejde i traditionel forstand, men det kan jo vise sig, at jeg bliver meget klogere …

I dag skal jeg pakke. I dag skal jeg finde garn, strikkepinde, rene underpermissioner, tandbørste og måske en varm trøje og smide det hele ned i en kuffert, der skal lægges bag i bilen i morgen tidlig, når der er afgang her fra. Jeg glæder mig. Kan du fornemme det? ;-)

Loading...
X