Et øjebliks udlængsel

Cullen, Skotland

Lige nu, hvor temperaturen er for nedadgående, tågen ind imellem lægger sig som film over virkeligheden og vejret kan være gråt og råt, minder det mig om det ophold vi gjorde ved Cullen, da vi var i Skotland. Stemningen den dag var efterår, gråt og mørkt, men smukt og råt og meget, meget charmerende. Vi stod nede ved stranden med kig op mod den by, vi lige var kørt igennem. Vi trængte til en pause. Det krævede ekstra kræfter at køre i venstre side af vejen, så pauserne var hyppigere, end de typisk er, når vi turnerer i resten af Europa og vi nød luften og den fine fornemmelse af en strand og en by, der nok mest af alt levede om sommeren.

Efter pausen kørte vi et par hundrede meter hen ad hovedvejen, hvor vi kørte ind for at tanke. Det var som at komme på en benzin-tank i 70’erne. Man følte sig simpelthen hensat til en helt anden tid og vi grinte godt og længe, inden vi igen satte os i bilen og fortsatte mod Inverness, hvor vi boede på et helt fantastisk, lille B&B, men det er jo en helt anden historie.

Vejret i dag giver mig udlængsel. Så enkelt er det :-)

Generalforsamling i Mågeforeningen

Generalforsamling i Mågeforeningen

Mens vi hyggede os indenfor, holdt Mågeforeningen generalforsamling på tagene omkring os, i går formiddags. Langs tagryggen på vores side sad de snorlige og med omtrent samme afstand over 30-40 meter. Der var ro, til jeg fandt kameraet frem. Så gik det hele i opløsning, men jeg er jo skræmmende og selvfølgelig måtte de flygte over hals og hoved.

Vi har ikke set måger her tidligere, men de graver flittig ovre på den anden side af Indkildevej og der vendes meget jord. Den slags trækker mågerne længere ind over land, end vi er vante med. Vi håber, at de er færdige med at grave heromkring, når mågerne indleder ynglesæsonen, for så bliver de særdeles anstrengende i deres forsøg på at forsvare rederne, som de altid placerer på tagene, mens de vredt dykker ned og skælder ud på alle os, som formaster os til at ville nærme os bygningerne.

I går aftes havde vi også en slags forsamling. En strikkeforsamling. Vi havde strikkecafé for anden gang og det var akkurat lige så hyggeligt, som det var den første gang. Det er skønt at mødes med andre strikkere og lade sig inspirere og snakke strikke-nørderi omkring opslagning, kanter og alt det andet man kan nå på sådan en aften. Jeg nød det :-)

Tirsdag er strikkecafé

Strikkecafé

Tirsdag er strikkecafé. Jeg har glædet mig. Det er anden gang, vi skal have det nede i butikken og det var så sjovt og hyggeligt sidste gang, at jeg håber på en gentagelse. Jeg har ikke rigtig noget godt “strikkecafé-strikketøj”, men det er der da råd for, når man arbejder, hvor jeg gør. Jeg skal bare lige finde på …

Tirsdag er også en langsom start. Det er kaffe til at vågne på og Oskar på tur i en have, der langsomt begynder at tegne efteråret. Tirsdag er bare så meget i orden, kan jeg mærke. Jeg er klar. Altså lige om et øjeblik, når jeg har tørret hår, fået tøj på, taget de fotos, jeg gerne vil tage, fundet sko og den taske, jeg ikke kan finde og …

Rigtig god tirsdag til dig derude :-)

Smukkere? Der er håb forude …

Smukkere

Vi trængte til nye forsyninger. Mankerne gjorde i hvert fald. Noget til herren og noget til fruen. Vi har hver vores yndlinge og den slags tages der ikke let på her på Tjørnevang, som du kan se.

Kerastase er til Kenneth og denne gang i herre-udgaven, hvilket sikkert vil forbløffe ham en smule, men lidt skal han jo have for sig selv. Jeg bestilte Redkens Time Reset, fordi chefen er meget begejstret for den. Ikke fordi den gør håret blødt, glansfuldt eller fantastisk kraftigt, men fordi den fungerer rigtig godt, når han efterfølgende skal rede det lange, krøllede hår igennem. Hver sine præferencer og grunde til at have dem ;-)

Jeg selv, sagde hunden, sværger til Kevin Murphy. Jeg bruger Blonde Angel og jeg elsker det. Jeg køber desuden altid stort ind, når det gælder shampoo, for det kan så absolut betale sig.

Jeg handler hos Smukkere.dk. Det har jeg efterhånden gjort en del år. Ind imellem har jeg ladet mig aflede, men jeg er vendt tilbage, for priserne er omtrent de samme, når man begynder at kalkulere med fragt og dertil kommer, at service og leveringstid er uovertruffen. Hos dem er det sikkert som Amen i kirken, at jeg bestiller og allerede dagen efter modtager mine varer medmindre Post Danmark laver sjove omveje på pakkerne, som de gjorde med denne.

Pakken har været en tur omkring København, inden den igen havnede nede i Taulov og endelig landede her for lidt siden, men det er jo ikke Smukkere.dk’s skyld . Jeg gider faktisk rigtig gerne at anbefale dem :-)

_DSC6201

Til Oline er der ny hårbørste. Sådan én, som nok skal give krøllerne en på frakken. Hun mangler. Nu får hun vildsvin at muntre sig med. Jeg sneg mig til en test og av for pokker, siger jeg bare. Der er altså basis for en sund og frisk hovedbund efter sådan en omgang massage ;-)

Kan du fornemme, at jeg er ved at være i underskud med frisør-besøg? Det er sikkert og vist, at jeg varmer op til den helst store ondulation, når jeg skal forbi Heidi og Trine om et par dage. Jeg glæder mig og indtil da, vil jeg bruge af den gode shampoo og drømme mig til hovedbundsmassage og det pandehår, Trine nægter at lave på mig ;-)

Om lidt er der varm te og fyraften. Senere er der også aftensmad, men vi lever stadig sydeuropæisk på den front og spiser sent, så jeg vil strikke, vil jeg :-)

Loading...
X