Jeg snuppede en fridag i går

29. januar 2015

Udsalg

Jeg snuppede en fridag i går. Jeg passer på mig for øjeblikket, så jeg anstrengte mig ikke. Jeg hæklede hele formiddagen. Så stod jeg endelig op, tog et bad og kørte ind til centrum. Jeg har ikke været på udsalg i år, men det findes jo stadig nogle steder, så egentlig skulle jeg bare ind efter et par støvler, jeg længe har ønsket mig. Nu skulle det være og så skete der altså det, at jeg end ikke var inde over dørtrinnet, før et par sjove Bumper kaldte på mig.

Kopletter. Sort/hvide. Lige mig. Halv pris. Dobbelt så meget mig.

Så begik jeg første fejl. Jeg tog dem med hen på bænken. Allerede på vej derhen vidste jeg, at jeg var forelsket.

De passede. Som fod i hose. Ikke godt, for det var ikke dem, jeg var kommet for at hente …

Jeg hjembragte to par støvler. Jeg ELSKER begge par. De bliver slidt op.

I går aftes var vi inviteret til mad hos mor. Vi spiste mormor-mad. Hamburgerryg med kogte grøntsager. Det er altså slet ikke så ringe og bagefter kunne Kenneth og mor så sidde og fordøje til ærgrelsen over, at Danmark tabte sin kvalifikationskamp, mens Oline og jeg bare passede hver vores mavepine ovenpå alt for meget mad. Mmm…

Torsdag er solskin og udsigt til en weekend alene med min mand. Oline fylder huset med gæster, så vi stikker af. Det er altså slet ikke så ringe endda. Jeg gider rigtig godt ♥

Vi holder sagtens varmen

27. januar 2015

Tulipaner

Tænk at have haft udsigt til sol hele dagen. Den skinner stadig udenfor. Jeg nyder det.

Om lidt vil jeg pakke sammen og køre hjem. Jeg vil holde fri for i dag. Jeg vil nyde, at jeg kommer hjem i lys og ikke mørke. Det er så dejligt, at dagene bliver længere og jeg mærker det allerede. Jeg elsker det. Det er den rigtige vej – mod lyset – synes jeg. Jeg holder af lyset og de måneder, der levner plads til at være ude uden alt for meget beskyttelse i form af tøj. Ikke at jeg mangler. Tøj altså. Jeg har uld, der rækker til en fimbulvinter.

I dag har jeg smidt det, mens jeg arbejdede. Af med ulden. Vi holder sagtens varmen, når vi fylder op på hylderne, støvsuger og flytter store, tunge kasser med garn. Det hjalp. Arbejdet. Jeg elsker, når vi igen er helt med og alting står snorlige.

Jeg har fri. Jeg har bestemt, at jeg har fri. Ah …

Så landede en stak håndarbejdsmagasiner

26. januar 2015

Research

Så landede en stak håndarbejdsmagasiner på mit bord til gennemsyn. Vi henter inspiration mange steder fra og ét af dem er de magasiner, som beskæftiger sig med håndarbejde indenfor mange forskellige genrer. Vi er måske mest fokuserede på strik og hækling, men vi prøver også at imødekomme ønsker fra f.eks. vores vævere. Denne gang er det dog mest de to andre håndarbejdsgenrer, der tilgodeses.

Research

Jeg ville ønske, at døgnet havde mange flere timer. Jeg sidder aldrig uden et håndarbejde mellem hænderne og alligevel når jeg ikke en brøkdel af det, jeg gerne ville nå. Sådan oplever de fleste af os sikkert livet. Det farer forbi som et højhastighedstog og man når knapt at trække vejret før endnu en uge er gået. Det kommer måske med alderen, det med tiden, der drøner afsted.

I aften vil jeg nyde, at jeg er på den anden side af en gastroskopi, uforklarlige smerter, angst og uro. I aften vil jeg læne mig tilbage i sofaen og være taknemmelig for, at jeg er sund og rask. Det er uden sammenligning noget af det vigtigste her i livet og så kan jeg jo krydre det med en af de nemme opgaver, der påhviler mig i job-sammenhæng; at trawle gennem en stak kulørte, inspirerende og spændende magasiner. Jeg kan da vist lige klare det :-)