Slagt en hellig ko

Ønske mig her og ønske mig der…

MeyerLavigne – Flower Me Happy Pots – Henrietta

CuriosityBox fra Hay

Kähler Sirio stage – stor & lille

Kähler – Omaggio – Vase – Mellem – Gul

Muuto – Vitamin Container Skål (lille)

APPLICATA – Blossom lysestage – Tulip (gerne i træ og de andre modeller kan vi også lide)

APPLICATA – Nipple knag – large

Te-æg fra Normann Copenhagen

ZASSENHAUS HAMBORG Peber- & Saltkværn

Microplane Stor Høvl

Microplane Stjerneblad

Trådløst stegetermometer

Le Creuset Stegeso (på tilbud i imerco)

11 kommentarer

11 kommentarer indtil videre ↓

 • christina

  haha skægt den liste ku jeg ha lavet (minus armbånd dog) og med moderate ændringer: mine Mhy lamper er de sorte og sååå fine til mit køkken og sættekassen jeg venter på er den mælkehvide…og min kubus er den med 8 lys men ville egt også gerne ha den der… :)

 • Dorte

  Smart ønskeliste med fotos – så er det ikke noget at tage fejl af :-)

 • Sylvia

  Cubus stagen har stått lenge på min liste også. jeg trodde da at DU hadde den.
  Og DOTS, de har jeg også lyst til å ha på veggen. (Faktisk et Norsk Design!)

 • Heidi

  Hej

  Jeg har fulgt din blog i et stykke tid og var på et tidspunkt inde på en hjemmeside via et link hos dig, hos en der lavede nogle fantastiske kæder med træperler i smukke farver. Nu er min computer desværre gået helt i stykker og jeg har derfor mistet linket og kan ikke længere finde det. Hvis du stadig har linket vil jeg blive meget glad for at få det igen :)

  Hilsen Heidi
  PS: Bor nu i København, men er opvokset i Klarup, så det er et kærligt gensyn med omegnen når jeg kigger på dine billeder :)

  • Liselotte

   Hej Heidi – jeg kan desværre ikke hjælpe dig, for jeg smider mange links hver eneste uge og husker kun en brøkdel af dem. Der er simpelthen ikke plads på den indre harddisk – derfor smider jeg dem også herude til glæde for os alle, men ikke om jeg går og husker dem, desværre :-(

 • Sergej

  Nogle vilde drømme du har, Liselotte! ;-)

 • Nette

  Yikes, nogle fede ting. Er helt vild med den slikskål :-)

 • siri torp nilsen

  heisan liselotte!  som mange andre nordmenn er jeg helt forgapt av forbrytelsen serien…. Har en del garn av island ull liggende, og ønsker meg herved oppskrift på den første genser til sara lund… den med stjerner.  Kunne tenke meg å strikke med pinne nr. 6 eller 7…Kan du hjelpe meg?  Julehilsen fra en flott kald vinterdag i sandefjord…Norge.
  adresse
  siri Torp Nilsen
  bøskogen 18
  3242 Sandefjord
   
   

 • Liselotte

  Kære Siri, hvis du læser det hele, vil du opdage, at jeg desværre ikke deler en opskrift. Jeg ved til gengæld, at den kan findes mange steder, hvis du bare prøver at søge på den :-)

 • siri torp nilsen

  Hei igjen. Har prøvd å søke, men får ikke fram…for gammel til data  ???? Ha en god jul.  Veldig koselig å lese bloggen din!!!  klem Siri

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte