1

En weekend at overleve på

I denne weekend kommer nogle af mine bedste venner Susanne og Erik…

Hvorfor er der weekender, som i samme øjeblik de begynder, bare ikke må ende? Kender du de weekender? Jeg elsker dem og ser frem til dem med forventning om at det hele bliver fantastisk. Bliver jeg så skuffet? Tjaaa, nogen gange men sådan er livet jo indrettet – life sucks… and then you die…

Mon ikke denne weekend bliver en af dem vi kan leve længe på – det tror jeg!

Ja, utroligt nok så fortsætter livet…

Far er død for snart 2 måneder siden og jeg er forlængst videre. Nogen gange stopper jeg op et øjeblik og overvejer hvorfor det er sådan, men jeg når altid frem til at jeg bare er en korkprop. Nok ryger jeg under overfladen, men kun ganske kortvarigt. Jeg dukker altid op til overfladen igen. Heldigvis.

Du vil sikkert også kunne lide