0

Hyggetur

Wauw… tiden løber for pokker da for stærkt! Nå, det ER jo den 17. nu, men også kun lige – klokken er 00.39, så det…

Arbejdet har dt al min tid, men sådan er det jo bare i perioder. Alexander er i mellemtiden kommet hjem fra koloni, hvor han har haft det vældig hyggeligt. Dyr i massevis og ovenikøbet en traktortur med en gris på skødet.

Var i Hurup, Thy i går, så det var en lang tur, men heldigvis i godt og hyggeligt selskab med en kollega. Da vi var færdige med at arbejde og igen skulle retur til Ålborg, kom vi forbi en omfattende blomsterbutik jeg lige måtte ind i.

Det gik jo også galt… Jeg slæbte spanske margueritter og mini-asters hjem, så jeg i dag tog Alexander med i drivhuset og lavede de smukkeste potter, som nu står derinde og venter på varmen. Vi fik også ompottet en masse små spirer, som gerne skulle give os riddersporer og kniplingsblomster senere på året. Vi var nede i drivhuset i næsten 3 timer – alene, bare os to – det var så dejligt og smadderhyggeligt. Oline er taget med mormor hjem tidligere i dag, så der var fred og ro til at hygge.

I morgen skal vi derned igen – vi skal jo se tomatplanterne sætte frugter. Det er tæt på nu og vores pebre er ved at få blomster…

Du vil sikkert også kunne lide