0

Ferie?

Forbereder ferie og har slet ikke tid til at skrive for øjeblikket, så jeg er mildest talt bagefter. Desuden er Kenneth i gang med projekt “Negerhytte”, som vore nye overdækkede terrasse er blevet døbt. Det bliver skidegodt, så det er sliddet værd!

Min svigerinde ringede lige. Det er ikke godt med Kenneths lillebror. Han har lymfekræft, som var færdigbehandlet her i marts. Nu er han blevet indlagt i går på Herlev og i dag har de tømt 5½ liter væske ud af bughulen. Han ligger med 40,4 i feber og ingen har nogen forklaring udover at sygeplejerskerne forsigtigt har nævnt, at det ikke er gode tegn, men tværtimod signalerer at sygdommen er vendt tilbage.

Vi er meget bekymrede, for han kan ikke klare denne feber. Han er generelt så svækket, at der ikke er det mindste overskud til den slags, så vi kan kun håbe på det bedste lige nu. Jeg venter at hun ringer senere i aften/nat for lige at fortælle hvordan det står til med ham. Heldigvis har vi en dejlig svoger og svigerinde, som formentligt tager ud til min svigerinde, så hun kan forlade børnene og tage ind på sygehuset til ham. De bor allesammen i København og så er der forbandet langt fra Ålborg og derover – godt de har dem til hjælp lige nu. Det er gode mennesker.

Jeg vil gå i seng med krydsede fingre og bede en stille bøn i aften.

Du vil sikkert også kunne lide