1

Højere magter?

Nogen gange sker tingene uden man selv har den store indflydelse på dem…
Nogen gange sker de på måder, så man tror der er en mening med dem…

Vi har lovet børnene en hund. I første omgang var ønsket en dansk-svensk gårdhund, men sidenhen revurderede familien og endte med at beslutte, at det skulle være en Cairn Terrier. I går gik vi i gang med at undersøge om det var muligt at finde en hvalp indenfor en rimelig afstand herfra. Vi fandt et kuld hvalpe ikke ret langt herfra og ringede for at høre, om det skulle være en hanhund til salg, men desværre havde de solgt dem allesammen. Vi fik dog et alternativt telefonnummer, hvor de angiveligt skulle have hvalpe endnu. Vi kunne ikke få fat i den sidste familie i går, så det endte med, at vi blev enige om at vente til i dag.

Min søster kom i går aftes. Tilfældigt sidder vi og snakker om hendes ekskone i dag og hun fortller, at hendes tidligere svigermor skal til at have hund. Nemlig en dansk-svensk gårdhund.
Pludselig slår det os, at det kunne tænkes, at der var hvalpe som endnu ikke var afsat i det kuld hun skulle have fra og der var ikke langt fra tanke til handling. Min søster ringede og inden der var gået en time, var vi ejere af en lille dansk-svensk gårdhund med pletter. Ikke at vi har set ham endnu, men han er reserveret og er klar til at flytte hjemmefra om ca. 4 uger…

Han skal hedde Oskar – selvom jeg nu synes Viggo var et herligt navn – og ungerne har allerede halsbåndet klart til ham. De glæder sig utroligt meget og vi har fået tilbudt, at komme op og besøge ham. Lige nu bor han hos sin mor i Hjørring. Sikke en glæde tanken om sådan en bette hund kan give…

Alle herhjemme er utålmodige allerede og kan slet ikke vente med at komme op og besøge ham og hans søskende snart.

Arbejdet truer forude… Jeg har fået mit ugeskema for næste uge, hvor jeg er alene på skansen, men det ser fornuftigt ud og jeg bliver ikke overbebyrdet. Dog skal jeg arbejde hele næste lørdag, hvor der er bryllup. Bryllup og festerne bagefter er nu altid en fornøjelse at deltage i. Der er meget glæde og store følelser sådan en dag, så det er en gave at få lov til at være en del af sådan noget. Jeg vil se frem til det og så glæde mig over, at jeg forhåbentlig får en erstatningsfri mandag, så vi evt. kan nå en tur over forbi min svoger på Sjælland.

Nu vil jeg gå ud i haven og plukke lidt af mine ribs. Bagefter vil jeg bage en chokoladekage med ribsmarengs på toppen. Den skal indtages på terrassen i aften, sammen med kaffen, likøren og det gode selskab…

God lørdag til dig!

Du vil sikkert også kunne lide