0

Hverdag…

Så er hverdagen startet. 2 opgaver i dag, men begge nogle af dem der kun kan betegnes som en fornøjelse…

Min elskede bil valgte at koge over på den sidste opgave, så jeg måtte ringe efter Kenneth, som kørte den hjem for mig. Turde ikke selv, så i den retning er jeg en tøsedreng… Den kørte fint efter at have fået lidt vand “at drikke”.

Alexander er startet sin uge på Danahus i dag og Oline har aftalt med mormor, at hun skal derop nogle dage. Kenneth er taget afsted for at aflevere hende og der er helt stille i huset – skønt! Jeg skal nyde de her dage. Ingen børn og dermed ingen at tage hensyn til udover naturligvis Kenneth, men han er ikke nem at gøre utilbens…

Måske kan det blive til en strandeftermiddag onsdag efter arbejde – jeg håber det…

Jeg har fået vores domæne op at køre igen, så nu begynder jeg at vende mig mod de opgaver der ligger og venter forude. Har lige fået en helt ny opgave for et konsulentfirma – den glæder jeg mig til at tage hul på. Udover den har jeg lidt rettelser, som skal foretages på nogle af de eksisterende web-sites, men det er overkommeligt, så det går nok…

Ja, nu har jeg fri! Uha, hvor jeg skal nyde det…

Du vil sikkert også kunne lide