0

Uhmmm… gæster…

Efter nogle afslappede dage er det vist på tide at jeg igen får skrevet lidt…

Vi har fået billeder af vores nybestilte hundehvalp – de ligger ude på fotos-siden, så du kan se den lille tyksak der er afsat til vores lille familie. Han er formentlig klar til at flytte hjemmefra i uge 33, så det er snart. Vi glæder os allerede allesammen men der er diskussioner om navnet, for Oline insisterer på Oskar, mens jeg så absolut synes, at han ligner en Viggo – nu må vi se…

Vi havde gæster i går. Hanne og Preben, nogle af vores gamle lejere, var her og det var så dejligt at se dem igen. Vi ses nu jævnligt, men med ferier som har skullet afholdes, er det ved at være længe siden sidst. Emma var vokset med raketfart og snakker i et væk nu – hun er så sjov og så er hun vist lidt “forelsket” i Kenneth, for det blev godtnok optrådt for ham i går aftes. Hold da op, hvor er hun bare sød.

Vi sad udenfor og grillede og der var et fantastisk vejr. Vi fik en enkelt regnbyge, men under tag betyder det jo ingenting. Der var rigeligt varmt og vi nød den gode mad og ikke mindst den gode stemning. Det er jo allerede begyndt at blive hurtigere mørkt om aftenen og det snød os en smule, så vi nåede ikke lige at få afprøvet vores nye spil, men så når vi det næste gang.

Du vil sikkert også kunne lide