0

Alt det der sker…

Hmmm… Der er ikke strandvejr i dag. Jeg har fri og der er ikke strandvejr. Jeg går på arbejde og er ved at dø¸ af varmen. Øv! Nå, i stedet kan jeg måske få ordnet køkkenhaven, som trænger til at blive luget. Vasketøj er der sikkert også noget af. Ungerne ligger og hygger med formiddagens børne-TV, så de er ikke til at drive op af sengene. Oline er flyttet ned til Alexander igen, men det er kun midlertidigt, siger hun…

I morgen starter Oline i den nye skole. Det er vi spændte på og hun glæder sig vist også til det, selvom hun er meget sur over at skulle starte mandag, når den gamle klasse først starter på onsdag. Samtidig er der mulighed for, at vi kan hente vores hund i løbet af ugen, så der sker en masse ting herhjemme lige nu. Onsdag starter Alexander igen i skole, så nu vender hverdagen for alvor tilbage. Jeg arbejder, og har gjort det 14 dage nu, og børnene skal igen til at finde deres normale sovetider frem. Det bliver svært, for de nyder at være længe oppe sammen med os i ferien.

Mor kommer forbi senere på dagen. Hun skal snart på højskole, så det er ved den tid hvor vi skal udveksle nøgler og aftale hvornår vi skal vande blomster. Hun skal være væk i 2 uger og glæder sig meget. Det lyder til at blive et dejligt ophold og jeg er sikker på, at hun får det dejligt, for hun er et meget socialt menneske, som er god til at snakke med alle. Hun når lige at komme hjem i tide til vores fest den 23.
Nå ja, vi holder jo havefest den 23., så vi håber på at vejrguderne er med os. Vi skal være 40 voksne og et endnu ukendt antal børn… Vi bliver begge 40 i år, så der skal altså festes denne gang. Vi har i mange år været forhindret i at holde noget, fordi Alexander altid har taget vores tid og overskud, men i denne tid er der overskud og en masse grunde til, at vi synes det er vigtigt at få festet godt igennem med venner og familie. Det er vores første større arrangement siden vores bryllup for 11 år siden, så det…
Desværre insisterer Annemette på at tage på ferie og ikke komme. Det er jeg utroligt ked af. Jeg havde glædet mig meget til at have hende og Heidi med til festen og jeg ved der er mange som bliver frygteligt skuffede, når de ikke kommer. Alle vores venner holder meget af Annemette og de som endnu ikke kender Heidi, vil ikke kunne undgå at holde af hende også. Desværre falder det sammen med det tidspunkt de har ferie og de vælger altså at rejse udenlands. Jeg må prøve at få den ædt, men det skal ikke være en hemmelighed, at det gør ondt!

Nå, vil videre med mit liv…

Du vil sikkert også kunne lide