0

Tid til selvforkælelse…

Jeg har nogle dage, hvor det eneste jeg har lyst til er, at være herhjemme sammen med min familie. De dage kommer oftere i denne periode, hvor der er så meget udenom mig, som er usikkert og belastende. Så er det godt at sidde og nusse og kramme, mens man lytter til ungerne som hygger sig – det var bare det jeg ville i morges… Nå, arbejdsdagen er slut nu og jeg kan heldigvis se frem til nogle timer i selskab med dem jeg holder allermest af, hvilket fylder mig med lykke. Mums, hvor det er lækkert at ha’ nogen man elsker!

Ungerne ser børnetime, Oskar ligger her ved mine fødder og slapper af og Kenneth er i gang med en skøn gryderet – det dufter i hvert fald sådan… Efter aftensmaden skal der laves lektier og så er det sengetid for ungerne. Måske jeg smutter op og får lidt sol på kadaveret så… Bagefter vil jeg nyde Kenneth. Først på den helt uskyldige måde, men senere tror jeg skisme det bli’r mindre uskyldigt, men ikke mere af den slags her…

Lykke er at elske og blive elsket….

Du vil sikkert også kunne lide