0

Så var det lige før jeg lod mig lokke…

Hvorfor er det at de dersens postordre-firma-sender ud til alle – kataloger nogen gange kan få mig til at abonnere på de mest utrolige ting? Ja, jeg fatter det sgu ikke… Jeg må være alarmerende nem at lokke…
I går (i nat) fik jeg fat i et af de dersens kataloger og nu sidder jeg her og overvejer. Overvejer om ikke det kunne være rimeligt fedt med et abonnement på Penge & Privatøkonomi. Hvem er det lige jeg prøver på at narre?

Ønsker jeg virkelig at læse om økonomi? Vil jeg gerne kunne agere langt mere fornuftigt og måske endda på højde med en 40-årig i min omgang med Kongens mønt? Vil jeg gerne have en kapitalpension på de bedst mulige vilkår? Har jeg for nylig overvejet hvordan jeg billigst muligt finansierer nyt tag på matriklen? Skal jeg snart have ny bil og er derfor interesseret i de billigste billån?
Nå ja, ny bil skal jeg vist snart have, men det er jo i sandhedens interesse ikke derfor jeg vil abonnere på det blad, vel! Næ nej, det er fordi de smider det smukkeste Skagen ur med oveni abonnementet. Jam’n det er virkelig flot! Det ville se enormt flot ud på min arm – det er jeg sikker på!

I virkeligheden er de da nogle useriøse hundeho’der sådan at lokke med den slags. Vil de ikke gerne hjælpe folk med at forbedre deres økonomi? Hvordan kan de så lokke med gaver hvis bare man vil abonnere? Så bruger jeg jo flere penge end jeg ville gøre UDEN abonnement på deres blad. Jeg er jo, når alt kommer til alt, et håbløst tilfælde, som får næsten ekstatiske kramper af at powershoppe. Jeg kan ikke hjælpes. Det er for sent.

Jeg må leve med det og sidder nu og har det godt med ikke at have abonnement på et, for mig, totalt ligegyldigt pengemagasin.

… men det ur ER nu fedt… skulle jeg alligevel…

Du vil sikkert også kunne lide