5

Hvor er jeg skrøbelig…

Stortuder! Vuf har bidt ældstes hånd i stykker. Næsten i hvert fald!

De lå og hyggede sig oppe i stuen og så har Oskar formentligt villet lege, hvorfor han har nappet i Alexanders hånd. Alexander kan ikke tale, men han ka’ flytte hånden, når han ikke vil være med. Oskar har sikkert set det som indbydelse til at lege videre så han er fortsat…

Vi hørte det først da Alexander begyndte at græde – dumme, dumme forældre, som ikke passer godt nok på. Jeg er så ked af det og er fyldt af dårlig samvittighed over ikke at have været der da det skete. Jeg stortuder – måske fordi jeg i forvejen er så forbandet skrøbelig efter alt det der er sket i mit liv det sidste stykke tid.

Der er i virkeligheden ikke sket noget. Alexander har fået skrammer på hånden, som alle andre raske drenge får. Hva’ fanden er der med mig…

Du vil sikkert også kunne lide