3

Lidt rig er man vel altid…

I hvert fald føles det sådan… Posten har været her og denne gang var det, stik mod sædvane, mig han havde en kæmpepakke til – jubi!

Jeg har bestilt bøger… Årh, der findes næsten ikke noget skønnere end at pakke sådan en pakke op – tage bøgerne ud en for en og næsten andægtigt veje dem i hånden. Fornemme hvordan de vil optage mig i lang tid. Kigge lidt på dem og vide, at de skal underholde mig det næste stykke tid, hvor familien så forgæves vil råbe af mig…

Jeg modtog i dag Maria Hellebergs nyeste roman “Kærlighedsbarn” om Louisa Augusta, Struensees horeunge med dronnning Caroline Mathilde. Den glæder jeg mig meget til at tage hul på – en herlig sag på næsten 900 sider…
Også Iselin C. Hermanns “Der hvor månen ligger ned” var i pakken. En smuk kærlighedsroman, som oser af fortælleglæde. Hun skriver godt!
Tidligere har jeg skrevet, at etik er en del af mit interessefelt og derfor kunne jeg heller ikke stå for tilbuddet om at købe Fernando Savaters “Tanker fra en kannibal”. Etik er en stor del af mit arbejdsliv og det at undervise i/belyse etik er bl.a. en af mine beskæftigelser, så denne let tilgængelige bog håber jeg vil kunne give mig inspiration i mit fortsatte virke.
Endelig kom så Åsne Seiderstads “Boghandleren i Kabul”. Tja, det er bare en af de bøger jeg MÅ læse, så den kommer snart under kærlig behandling…

– man er da rig, når man får sådan en pakke… også selvom yngste så lige har kostet en halv månedsløn i nyt tøj ;-)

Du vil sikkert også kunne lide