7

Er Mercedes det samme som langsom?

imageMåske et underligt spørgsmål, men jeg oplever det igen og igen og igen. Også i dag…

Jeg triller heftigt derudaf med mål i sigte, da jeg pludselig befinder mig bagved en af de sædvanlige cirka-50-år-og-mageligt-tilbagelænet i Mercedes og så går det lis’som ikke stærkt længere… Tværtimod begynder jeg straks at fornemme mandens iboende trang til at eksponere både sig selv og “dyret” og helst med så megen tilbagelænet og casual jeg-kommer-trillende-her-i-min-meget-dyre-benz agtige måde, som bare får blodet til at koge og foden til at rykke sig faretruende nær speederen i et forsøg på at tvinge min dyt udenom. Måske er det i virkeligheden mig der har store problemer i forhold til fart – når jeg altså sidder bag et rat – og så indrømmer jeg det da gerne, men…

En af vores første biler krævede faktisk, at man kørte langsomt – altså så’n for lis’som ikke at rasle fra hinanden, og den bragte os da stabilt og nydeligt fra den ene ende af landet til den anden. Endda flere gange OG med barnevogn, bleer og babymos monteret på bagsædet, så det… Jeg KAN altså godt køre langsomt og nyde det også, jeg kan bare ikke klare at køre unødvendigt langsomt, fordi en eller anden tåbe skal lufte sin potensforlænger…

– måske jeg bare skulle købe mig en Triump Herald igen, så er det problem da løst… og politiet skal ikke afsætte alle de midler til ekstra trafiksikkerhedsbevågning i Ålborg-området næste år – det vil de sikkert være glade for…

Du vil sikkert også kunne lide